Prescriptia extinctiva.Si imprescriptia prostiei.

6 Sep

Foarte putine momente ma fac sa ma simt cu adevarat mandru ca sunt roman.Unul dintre acestea este cand pe cea mai inalta treapta a podiumului urca o romanca sau un roman , se inalta drapelul si se intoneaza imnul.Atunci simt furnicaturi si mi se umezesc ochii.Nu se intampla foarte des din pacate. Munca depusa de ei este enorma si petrecuta in mod foarte discret.Sunt prost platiti, unii la limita subzistentei.Ce sa-i faci, nu-s mitocani de fotbalisti carora sa l-i se bage microfonul sub bot desi niciodata nu au nimic a spune.Ceea ce fac ei, asa putini cati sunt, nu a facut nimeni pentru tara asta.Toti presedintii si ministrii de externe luati la un loc in toti cei 22 de ani, cohortele de ambasadori si de parlamentari inclusiv cei europeni.Superintelectualitatea romaneasca.Nimeni. Pentru toate asta guvernul a considerat necesar sa le dea premii.Nesemnificative in comparatie cu sumele uriase pe care la incaseaza lunar nulitatile de fotbalisti care ma fac sa ma simt jenat de productiile lor atat pe teren cat si in afara lui. O picatura in ocean comparativ cu cat se fura in tara asta.Dar nu numai ca le da dar le da in rate.Dupa prima rata se face ca uita sa le dea si restul.Sportivii, unii de un bun simt exemplar nu se duc la televizor sa tipe ca din gura de sarpe.Asteapta rabdatori si increzatori in guvernul tarii lor.Iar dupa trei ani se trezeste un contabil de la guvern sa le faca sic!! S-au prescris fraierilor!! Clanta!
Mesajul meu catre guvernanti: nu va e rusine mai nenorocitilor?! Bai tampitilor!! Dle.Ponta , guvernezi sau ce dracu faci? Sau te faci ca guvernezi.Vrei sa coabitezi?Treaba ta. Dar daca boc si-a batut joc de ei peste  trei ani aia nu inseamna ca tu trebuie sa faci la fel. Daca s-au prescris nu e vina sportivilor.E vina tampitilor si a jigodiilor care s-au perindat prin functii oficiale in acesti ani.Da o ordonanta sau hotarare prin care sa indrepti marlania.Dovedeste ca esti prim ministru si nu o mazeta.Nici nu trebuia sa se dezbata in presa acest fapt.
Si nici sa nu ajunga sportive de valoare sa pozeze in reviste pentru adulti ca sa-si completeze veniturile.Dovedeste macar acum ca esti barbat de stat.Altfel ma voi vedea nevoit sa-i dau dreptate fainoshagului de Rus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: