Cateva observatii.

7 Feb

Evolutiile  de azi ma fac sa emit cateva observatii:
-aparitia  “scandalului” Campeanu la o zi dupa celalalt scandal, diplomatic, imi intareste convingerea ca diversiunile, bombitzele de presa si-au facut datoria si au reusit sa deturneze atentia de la circul MCV ce ameninta sa se transforme in ceva mult mai serios.Sunt curios ce o sa mai apara maine.
-de ceva timp urmaresc cu atentie jocurile din buric ale postului RTV care se transforma cu rapiditate intr-o hazna jurnalistica.Dar nu asta e marea problema ci atacurile evidente indreptate impotriva pnl-ului , de fapt a lui Antonescu.Ceva pute.
-scandalul steagului are si o parte buna.Dupa acest scandal nici o formatiune politica nu-si poate permite sa se alieze cu udmr-ul (e vorba de psd-ul ca s-o spun pe-a dreapta) si sa formeze o alta majoritate decat usl-ul decat cu riscul sa piarda categoric alegerile urmatoare.Poate doar in situatia in care udmr-ul s-ar dezice de pretentiile autonomiste ceea ce este 99% exclus chiar daca dorul de ciolan ii macina in ficati.
-raspunsul purtatorului de vorbe Gray fata de afirmatiile facute de inalti demnitari unguri a fost aiuritor.Vezi doamne, e o problema interna a Romaniei si ei nu se pronunta.In aceste conditii cuvantul hahalere este prea bland pentru a-i caracteriza , pe el si pe sefii lui.

Advertisements

One Response to “Cateva observatii.”

  1. razvan coltea February 9, 2013 at 12:58 pm #

    Se pare ca am avut o premonitie.Ieri, RTV-ul a comis-o crancen.Nu am urmarit dar am citit in presa.Nu m-am hotarat cum o sa-i numesc de azi inainte, Ghita TV sau Porcu TV. Poate ca mai bine ar fi Ghita-Porcu TV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: