Ziua de maine.

25 Feb

Aceasta se anunta foarte interesanta prin prisma atitudinii fara precedent a magistratilor fata de porcaria care se intampla in csm. Trebuie urmarit cu multa atentie ce se va intampla in viitor cu unii care azi inca se mai cred rupti din coapsa lui Jupiter dar care au comis fapte care si pentru un profan ca mine put a infractiuni. Ridicarea unui calculator din biroul unui inalt magistrat sub pretextul ca se recupereaza un obiect de inventar este una dintre infractiuni.Se pare ca nici pentru asta si nici pentru filajul judecatorului Neacsu nu a existat un mandat semnat de un judecator.Ca daca era de mult se dadea pe goarna. Oare cine-i va lua locul la parnaie lui Nastase intr-un viitor nu prea indepartat? Ramane de vazut.
Apropo de Nastase , foarte interesanta vizita baronesei la unitatea de cazare a acestuia.Am urmarit unele presupuneri lansate azi in media dar nici una dintre ele nu a parut credibila.Oare ce a impins-o pe distinsa doamna sa vina tocmai atunci cand se prefigureaza spatul targului? Oare a fost o incurajare pentru judecatorul pe care a picat magareatza sa dea sentinta de eliberare ca sa scrie mai repede motivarea fara sa-i fie frica de o descindere a dna a doua zi?Oare ce-i mult nu-i bun nici pentru occidentalii cei setosi de sange? Oricum, indiferent de substraturile acestei vizite, lovitura de imagine a fost extraordinara si in favoarea lui Nastase.
Tot in categoria zilei de maine se inscrie evolutia din Bulgaria.Se pare ca sunt zeci de arestari.Mai important e mesajul cefelor groase:GATA!! PAN-AICI!!(foarte buna observatia lui Florin Staicu-“Fragmentarium” vis-a-vis de tacerea suspecta din media romaneasca).
PS.Gadea se pare ca nu s-a invatat minte si si-a mai luat-o o data.Baroneasa nu a dat in nici un caz raspunsurile dorite de el la intrbarile puse.Asta-i riscul unui interviu luat in direct unuia imprevizibil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: