Gonflarea pnl-ului.

6 Mar

Nu puteam sa trec asa de usor peste evenimentul care a oripilat largi categorii de analisti . Primirea lui Stanisoara cu bratele deschise de catre un Antonescu ce a fost spurcat de respectiv nu cu mult timp in urma si asta la cateva zile dupa ce Oprescu a cam dat pe goarna ca o sa candideze, ma duce cu gandul ca lupta in cadrul usl se ascute pe zi ce trece. Daca adaug campania de atacuri lansasta de RAHAT TV impotriva lui Antonescu si restul de mizerii care se intampla de o bucata de vreme trag o prima concluzie: Antonescu isi intareste partidul pe care-l conduce cu o mana de fier(imi place sa-l numesc cu drag” un mic dictator”) in vederea inevitabilei ruperi de psd care,probabil, o sa aiba loc mai devreme decat era anticipata. Sa nu uitam ca in spatele lui Stanisoara sta o retea de consilieri locali, primari pdl si multi altii care de cand au pierdut ciolanul se simt ca un fel de mici ronini. Una peste alta, Antonescu devine pe zi ce trece tot mai materialist in competitia pentru impunerea pe prima scena politica.Nu imi place intotdeauna dar tot il consider cel mai bun lider politic la ora actuala. Si probabil ca pdl-ul se va scinda dupa congres iar factiunea frecventabila o sa fie inghitita de pnl. Asta e!

Advertisements

5 Responses to “Gonflarea pnl-ului.”

 1. Florin Staicu March 7, 2013 at 6:00 pm #

  Iti inteleg slabiciunea pentru Antonescu . Este un bun comunicator si pozeaza suficient de convingator in nationalist moderat . Necazul este ca tinde sa devina cam prea materialist , ca sa folosesc figura ta de stil . Atat de materialist incat azi-maine nu-l mai deosebesti de cei impotriva carora pretinde ca lupta .In opinia mea , intr-un interval de timp extrem de scurt raportat la durata unui mandat a reusit sa comita mult prea multe compromisuri pentru a ramane credibil , oricat de indulgent l-ai privi .Nu cred ca este cel pe care il astepti .

 2. razvan coltea March 8, 2013 at 4:13 pm #

  Piruetele cu oierul si cu primirea lui Stanisoara au ridicat multe semne de intrebare. Antonescu nu e tampit sa nu-si dea seama ca asta-l costa destul ca imagine.De aceea banuiesc faptul ca sunt alte dedesubturi care l-au indemnat la aceste miscari.Cred ca lucrurile se vor precipita cat de curand.Si am convingerea ca nu se va oprii doar la achizitiile Iohannis si Stanisoara.Nu-mi place dar altu' nu-i deocamdata.

 3. razvan coltea March 8, 2013 at 8:18 pm #

  PS.Compromisuri este termenul cel mai cuprinzator.

 4. Florin Staicu March 9, 2013 at 8:49 am #

  Cu "nu e tampit sa nu-si dea seama ca asta-l costa destul ca imagine" ai pus degetul pe rana : o imagine care ascunde adevarul inseamna nimic mai mult decat impostura si asta-i una din principalele cauze care ne-au adus unde ne aflam … Cunosc pretextul invocat invariabil de toti politicienii . Nu exista butada mai pernicioasa decat "politica este arta compromisului" … Orice intreprindere construita pe compromis perpetuu ne perverteste firea si ne duce catre pieire . … Inclsiv din aceasta perspectiva , sistemul socio-politico-economic din perioada anterioara "revolutiei" era incomparabil mai sanatos decat asta in care am ajuns .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: