Un simbol mic cu bentita tricolora.

22 Mar

Intr-o societate facuta varza  timp de 23 de ani dar mai ales in ultimii  8 ani, care are in fruntea sa in momentul actual un personaj ilegitim, o marioneta, un “idiot util” pentru altii  dar distructiv pentru noi s-a manifestat pregnant o lipsa acuta de simboluri. Pustoaica firava reprezinta  in acest moment un simbol pentru noi toti desi sunt convins ca ei nici prin cap nu i-a trecut asa ceva atunci cand s-a declansat tot taraboiul.Cred ca reactia ei,poate din teribilism cum considera unii, a constituit factorul declansator al exhibarii imensei frustrari pe care  o resimtim cu totii fata de pasivitatea politicului vis-a vis de tupeul nesimtit impins  la extrem al celor care sunt incitati fatis atat de Budapesta cat si de hahalera nationala care i-a folosit ca masa de manevra in lupta lui personala cu poporul de care si-a batut joc.
In acest context am citit azi un articol publicat pe HotNews(preluat dintr-un blog) unde autorul facea trimitere la doua postari.Intr-una dintre ele basistul infect Sorin Ionita o face”o proasta mica dar cu tupeu” iar celalalt , Cristian Ghinea pre numele sau o face”o mica scarba cu probleme la mansarda”. In acest hal au ajuns niste indivizi cu pretentii de intelectuali elitisti.Mi-as dori sa spuna cei doi imbecili ce parere au ei despre faptul ca trebuie sa ceri aprobare directiunii ca sa canti imnul tarii tale, de ziua ei nationala, la tine in tara. Ce parere au distinsii despre faptul ca ceilalti copii au venit in aceiasi zi cu tricouri cu Ungaria Mare si au huiduit elevii romani?Poate ne lumineaza ei de la inaltimea supervalorii intelectului lor.Sau intelectul lor emite pareri pozitive numai atunci cand analizeaza maretzele realizari ale reintromisionatului in timpul mult prea lungii sale domnii?
Din punctul meu de vedere,fara a-i ridica o statuie pustoaicei, pot sa spun fara rezerve ca in acest moment fata asta a devenit un simbol pentru noi.Macar pentru faptul ca a reusit sa adune niste oameni prin piete-nota bene- in majoritate tineri, ca sa nu mai vorbesc de mesajele postate pe pagina de facebook deschisa pentru sprijinirea ei.
PS.Am preferat sa ma uit la Realitatea timp de o ora in loc sa urmaresc meciul.Am vazut o pustoaica normala pentru varsta ei, fara figuri in cap, o mama normala si nu o vanatoare de publicitate, care au avut norocul unei foarte bune sustineri in media romaneasca.Ce-i drept, mai subtire in publicatiile basiste.

Advertisements

3 Responses to “Un simbol mic cu bentita tricolora.”

  1. Florin Staicu March 23, 2013 at 2:24 pm #

    Fara asemenea cozi de topor (retribuite sau exploatate in orb) n-am fi ajuns in punctul in care ni se pretinde , pe fata , autonomie teritoriala , ni se pune in vedere sa invatam obligatoriu limba maghiara si ni se interzice fatis sa purtam culorile nationale …Privind la ceea ce se intampla si la ritmul din ce in ce mai accelerat al evenimentelor mi se pare usor de anticipat ceea ce va urma . Intre timp , alesii nostri pun umarul si ajuta iredenta maghiara , fiecare dupa puteri .

  2. razvan coltea March 23, 2013 at 9:44 pm #

    PS 2. Autorul articolului de ieri a facut precizarea ca aceste aprecieri infecte au aparut pe conturile de feisbuc ale imbecililor.Asa ca le-am transmis si eu urmatoarele: lui Ionita ca el este "un prost mare dar cu tupeu" iar celuilalt ca este " o scarba mare cu probleme la mansarda".Maestrul Ghinea a comentat facand trimitere la mine si la inca doi postaci ca suntem"romani verzi". Apreciere venind din tastele domniei sale realmente m-a onorat.Am observat ca si azi au continuat miciile demonstratii de solidaritate, ca majoritatea celor prezenti au fost tineri ceea ce ma face sa nu-mi pierd total speranta in tineret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: