Scenariul rusesc.

5 Apr

Coabitarea dintre cei doi impricinati a devenit din ce in ce mai evidenta si chiar agresiva, daca pot sa ma exprim asa.Cuvantarea mult prea ilegitimului de ieri seara in care a fost oficializat blatul cu infantilul in ciuda liberalilor si a restului lumii ma determina sa fac un apel la memoria de medie intindere si sa revad momentul investirii in parlament a ulterior numitului “unguent”. Pesedintele partidului care niciodata nu a cazut sub 30% intentie de vot si copresedinte usl nu-l mai scotea din “domnule premier desemnat” producand primul mic cutremur in alianta concretizat intr-o sedinta de urgenta a liberalilor. Dupa numirea unguentului in capul mesei guvernamentale(nu la conducere pentru ca asta e alta poveste el fiind doar o marioneta cu gusturi costisitoare ) s-a vehiculat o teorie cum ca se urmaresta scenariul rusesc si anume “unguent-presidentte”-“baselu-premierre”.  Din pacate pentru cei doi si din fericire pentru noi a urmat ce a urmat si , macar temporar , am scapat de chinul de a-i vedea mecla tzepoasa a unguentului zi de zi la televizor. Dar scenariul respectiv se pare ca nu a fost abandonat ci numai resapat caci altfel cum putem interpreta ultimele evolutii de tipul base+ infantil =love? O stire de ultima ora aparuta pe DC News, de obicei foarte bine informati, anunta ca numirile de procurori facute cu ignorarea(si sfidarea) cerintelor inaltei comitzii europene vor primi binecuvantarea Washingtonului.
In sustinerea acestui scenariu trebuie sa spun ca prima etapa si foarte importanta a fost deja arsa. S-a scapat de Mona si au fost numiti procurorii care trebuie.Deci securizarea baselului e in grafic.Este foarte posibil sa urmeze o serie intrega de provocari la adresa liberalilor ca doar cu asta se ocupa CACAT TV de la o vreme precum si un joc minunat la offside pe care deja il practica infantilul si cei grupati in jurul lui. La un moment dat Antonescu n-o sa mai poata ignora acesta situatie si sub riscul pierderii sprijinului popular pe care-l mai are o sa fie nevoit sa iasa din alianta.  Din momentul ruperii posibile a aliantei va exista camp liber de actiune pentru constituirea unei noi majoritati cu infantilul laudat de brusel si de americani ca s-a lepadat de antioccidentalul prorusofon Crin. Ba in mod cert si Orban o sa-l felicite deoarece nu s-a lasat atras in capcana nationalismului .Si, matematic vorbind, infantilul o sa poata castiga alegerile prezidentiale cu ajutorul celor 30% votanti talibani psdisti plus restul. Si nu m-ar mira sa-l desemneze pe reintromisionat premier.Si sa fie si mangaiat pe crestet de democraticii occidentali pentru asta.
PS. Contele , al carui  blogul il citesc cu multa placere, lansa o ipoteza interesanta pe care eu o iau foarte in serios si anuma ca guvernatorul a negociat demisia contra imunitate.Vom vedea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: