O stire interesanta.

21 Apr

In DC News a aparut o stire, pe surse deocamdata, care daca se va adeverii o sa confirme scenariul care se vehiculeaza de ceva vreme si anume oferirea unui post cu imunitate maxima baselului.Acel post este , conform Dc News, de secretar general al NATO.Se stie ca acest tip de numiri nu se fac dupa analize de ieri pe azi ci sunt cantarite perioade mult mai indelungate.Poate si asta explica desantul de asta-vara pentru ca distinsii nu-si permiteau ca omul dorit de ei la sefia NATO sa fie umilit, zburat cu suturi in cur de poporul rasculat.Faptul ca s-ar putea sa fie nominalizat nu ma mira prea tare.Intrebarea este cu ce anume i-a servit , pe americani in primul rand, si nu stim noi incat sa i se ofere o asemenea functie care depaseste cu mult nivelul unei sinecuri.Pare mult mai plauzibila aceasta varianta decat celelalte scenarii imaginate de Dc in care-si da demisia pentru a invartosa penibila lui miscare populara.Desi, daca luam in calcul ultimele evolutii inclusiv prospat incheiatul congres psdist, n-ar fi exclus ca in urma ruperii uslului sa poata imparti iarasi dreptatea baselu in fruntea micutzei sale miscari.

Advertisements

6 Responses to “O stire interesanta.”

 1. Anonymous April 21, 2013 at 4:38 pm #

  Nu-i asa ca e odios? ultima stire din presa, conform careia sceleratul de la Cotroceni, imprevizibil, plangacios, isteric, maniac, betiv, fustangiu… e luat de bun sa conduca NATO, ma face sa recunosc ca suntem cu totii luati de tampiti! Noi, dar si restul lumii.Le-a facut srvicii inimaginabil de mari, altfel prestatiile pe piata interna din ultimele 8 luni, i-ar fi facut sa-l arunce cat colo! Totusi, de ce si-ar tine ei promisiunile?Sau e o intoxicatie rtv? Ca tocmai au publicat si un sondaj(cand l-or fi facut?) care-l ridica pe base de la 13% la 25%!!

 2. razvan coltea April 21, 2013 at 4:56 pm #

  Intoxicare este in mod cert sondajul.Stirea cu NATO in schimb vine pe linia grasutzului Chireac ce e bine informat de obicei.Aceiasi impresie,ca suntem luati de tampiti, o am si eu.Dar , totusi, cum se justifica interventia de asta-vara? Am mai incercat in postari anterioare sa gasesc o justificare. Mai mult, democraticii occidentali au sprijinit total baselul si actiunile lulutzei care, anchetandu-l pe "domnule chestor", pe Dragnea, pe amaratii pusi sa jure pe biblie,etc.etc, au constituit prima actiune masiva , vizibila de politie politica dupa 23 de ani.Este foarte corect ca este imprevizibil , plangacios, isteric, maniac, betiv si mare gagicar.Dar el , presupunand ca o sa ocupe fonctia, o sa fie doar o marioneta, nici macar un idiot util.Am aproape certitudinea ca le-a facut servicii uriase.O sa ma framante de acum incolo care sunt acestea.PS.Oare cate avioane o sa cumparam de la americani pentru aceasta numire?O sa-mi raspunzi ca suntem prea saraci pentru asta.Ei as?Ce mare branza sa mai iei un credit, o centura de siguranta, ceva?

 3. Anonymous April 21, 2013 at 6:16 pm #

  O sa-ti raspund: orice socoteli si-au facut, s-au umplut de "doamne-ajuta" cu baiatu' asta al nostru ."Iz a total esec!"Lasand gluma(trista) la o parte, n-am ce sa raspund. Cred ca trebuie sa ne vedem de vietile noastre, in spatiul de manevra pe care-l avem, pentru ca, iata, lumea intreaga e o mare mocirla. Deci nu voi mai simti vreo rusine cand ma voi plimba pe strazi multimilenare, sa spun ca vin din Romania. Pentru ca nu noi am inventat spaga, ea se numea frumos "comision", nu noi am inventat hotia, ei aveau padurile pline de robini-hood, nu noi am inventat prostitutia, ea ne vine institutionalizata, de la cele mai mari curve politice europene. M-am ambalat…A

 4. razvan coltea April 21, 2013 at 6:53 pm #

  Dar trebuie sa recunoastem ce imagine minunata o sa aiba NATO cu caricatura de basel in fruntea sa.Cred ca o sa ma tavalesc pe jos de ras in ziua in care o sa fie uns.In rest, nu avem de ce sa tinem capul plecat.Eu niciodata nu am ascuns faptul ca sunt din Romania.M-a durut si m-a enervat cand am vazut reactiile lor si m-am satutrat sa fim ciuca batailor si vinovatii de serviciu. Dar principalii vinovati nu sunt occidentalii ci liderii nostrii care n-au stiut/vrut sa apere interesele romanilor.

 5. razvan coltea April 21, 2013 at 7:42 pm #

  Asa este.Si este mai mult decat o comentarea a unor evenimente , este o placere a dialogului.

 6. Anonymous April 21, 2013 at 7:44 pm #

  multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: