Atunci cand gura bate curu’!

20 May

Nu am nici cea mai mica stima pentru Becali. A reusit sa becalizeze o tara intreaga prin desele sale aparitii televizate , prin golanismele sale si prin porcaielile pe care le-a tras tuturor celor care-l deranjau necontand daca erau barbati sau femei.Si-a batut joc de un om, Hagi, care desi nu este o mare capacitate intelectuala este un simbol national.S-a crezut rupt din coapsa lui Jupiter si s-a comportata ca atare. A mai si vorbit gura fara el atunci cand, in Emirate fiind, s-a laudat ca el nu vine in tara ca sa nu fie legat.Iacata ca a crezut ca-i pacaleste si asta noapte dar nu a mai tinut figura.
Lasand la o parte toate cele de mai sus nu pot sa-mi pun niste intrebari legitime: de ce a fost achitat de completul de 3 judecatori ai Curtii de apel cu unanimitate ? De ce sentinta completului de 5 judecatori a fost luata cu o decizie cu 3-2? Cum e posibil asa ceva? Legea nu este aceiasi pentru toata lumea? Oare dovezile nu au fost aceleasi? Cum este posibil ca pentru asemenea infractiuni presupuse a fi   savarsite sa dai o pedeapsa ca pentru furtul unor gaini? Oare are dreptate Gigica intrebandu-se daca si el face parte din tainul platit pentru Schengen si MCV? Exact ca sotii Popovici? Daca despre asa ceva este vorba imi pare rau pentru el.

Advertisements

6 Responses to “Atunci cand gura bate curu’!”

 1. razvan coltea May 20, 2013 at 6:22 pm #

  PS.Am citit in Cotidianul un scenariu care se pare ca a fost lansat in mediile politice.Anume ca aceasta condamnare s-a facut ca sa i se ridice o minge la fileu reintromisionatului care printr-o gratiere a celui pe care pulimea il considera un binefacator basca patron de Steaua sa isi asigure o crestere in sondaje si prin asta se tracteze rahatul de miscare populara. Este un scenariu foarte plauzibil.Dar inclin sa cred ca aceasta gratiere o sa vina dupa o perioada suficient de lunga incat sa fie intoarsa pe toate fetele de catre CACAT TV a perioadei in care oierul a fost un vocal membru pnl adus de Crin. Imi imaginez deja cum se vor sufoca de indignare coloana a-V- a chilimano-moisista si postacii de la "Racnetul liberal al Carpatilor".

 2. Anonymous May 21, 2013 at 10:21 am #

  Nu l-as victimiza pe Becali. Nu uita ca atunci cand incepuse abia sda i se urce popularitatea la cap, iti venea sa spargi televizorul vazand cat de jos a coborat nivelul. Nu e chestie de gust, e reflectarea nesimtirii, sau mai corect a certitudinii ca in Romania poti oricate face smenuri, ca nimeni nu se ia de tine. Mai mult, daca ai si tupeu, iesi cu pieptul in fata la "PALAT" si dai cu laturi in tot ce se-apropie.P.S. Ponta e curat ca lacrima. Acuzatia de plagiat e improprie: nu asa se cheama trasul la indigo.

 3. Anonymous May 21, 2013 at 1:02 pm #

  Am citit ultimele postari ale Rabinului si sunt cu totul de acord cu ideile lui

 4. razvan coltea May 21, 2013 at 6:15 pm #

  Nici eu nu il victimizez pe becalizatorul neamului romanesc.Doar constat ceea ce am constatat si in cazul Nastase-sotii Popovici. Am citit acum cateva minute articolul rabinului si sunt de acord cu el.In ce priveste P.S.-ul cred ca ceea ce se intampla acum este urmarea fireasca a blatului numirii procurorilor. Au fost negociati si numiti exact aceia care trebuie.Dintr-o data toate concluziile comisiilor , ce-i drept multe populate cu basisti , cum ca-i plagiat, rezultatul analizei cu minunatul program informatic si chiar faptul ca infantilul s-a batut cu propria lui gura glumeatza atunci cand a spus ca n-a crezut ca trebuie sa mai puna si ghilimele, n-a mai contat."Fapta nu exista" au decretat superacademicienii din parchet.Dar sa revin la oier: deja se fac o gramada de speculatii cum ca o sa fie gratiat.Eu indraznesc sa spun ca o sa fie gratiat dar dupa o perioada de fezandare la bulau in care va trebuii sa jure credinta dar in nici un caz lui Dumnezeu din Cer. Iar dupa ce va iesi pun pariu ca o sa-l faca albie de porci pe Antonescu si nici nu mai conteaza motivele ci perioada in care se va intampla acest lucru.Probabil la momentul ruperii usl-ului sau in perioada premergatoare campaniei de la prezidentiale. Coroborata treaba cu atacul coloanelor V basiste sub acoperire IRL si tata socru-fainoshagul Rus putem avea o imagine cam ce o sa se intample nu peste foarte mult timp. Cam asa vad eu problema cu priponirea habotnicului de opereta Gigica.

 5. Anonymous May 22, 2013 at 5:20 am #

  "Rabinul" are abordari misto si in postarile anterioare in privinta "crizei SRS" si privinta Eurovision. E spumos. Se vede ca-i un tip fara patimi.

 6. razvan coltea May 22, 2013 at 11:02 am #

  Mai adaug ceva referitor la blatul pe justitie: ai mai auzit ceva de Codrut Marta? De Blejnar? Videanu? Absolut nimic.Parca erau acuzati de niste fapte foarte grave care daca s-ar proba si plutonul de executie ar fi prea putin.Nici nutzi nu e deranjata absolut deloc fiind lasata in pace sa poata pune pe picioare noua jucarie basista ce o sa se alieze cu pesedeul infantilului spre slava si buna viitoare guvernare a tarii. Si regruparile din parlament deja s-au accelerat in perspectiva "marii schisme" cum titra un ziar online.Incep sa cred ca timpul nu mai are rabdare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: