Atacul .

30 May

Deja incepuse lumea sa caste de plictiseala si sa acuze Antenele ca s-au aliniat trendului de coabitare cand se produse ATACUL. Pe undeva previzibil pentru ca nu se putea ca lulutza , cea iute de manie la adresa votantilor antibasisti si degraba predispusa a lua pozitia de drepti la o ridicare de spranceana a celui care deasupra ei are o frunte pana la ceafa iar dedesubt un ochi spanchiu, sa-si schimbe naravul peste noapte.Ce-i drept, ma cam plictisisem de emisiunile lui Gadea din ultimul timp.Iar oferirea ieri a unei stelutze distinsului domn Martin Schultz m-a cam scos din sarite. Aceluiasi domn care vara trecuta s-a aliniat in spatele jigodiilor populare si a  decis mutarea sindrofiei socialistilor europeni in alta locatie pentru ca Romania putzea.Perioada de linistea suspecta se pare ca a luat sfarsit.
Nu este foarte clar in momentul de fata in ce a consatat “santajul” efectuat de manaderul varanului.In schimb este foarte clar contractul super dubios intre Mitica de la liga si RDS.Pasul alergator la intarea in dna si balbaiala de la iesire precum si fata stresata a lu’ dom’ Mitica au fost foarte relevante.Este foarte posibil ca Mitica sa devina coleg de salon cu oier. Exemple de  colaboratori care ulterior au infundat bulaul sunt destule.Unul care-mi vine-n minte este al lui Avram Muresan care , in opinia mea , a fost momeala pentru a baga dupa gratii un ministru liberal. A reusit cu brio sa-l ademeneasca dar, fatalitate, a ajuns si el acolo.Asta ca sa se mai increada cineva in cuvantul altcuiva.
In rest, cred ca letargia de la Antena 3 va lua sfarsit. Baietii inca nu si-au definitivat planul de bataie dar infantilul nu o sa aiba zile usoare.Si Antonescu trebuie sa se pozitioneze cumva. Poate vom asista la o clarificare necesara in usl avand in vedere ca blatul cu procurorii i se datoreaza indubitabil  coabitantului glumetz. Iar daca reactia Antenei si nu numai nu o sa fie cea adecvata mi-e teama ca vom asista la un val de arestari. Cum de unde? Ghici ghicitoarea mea!!
PS.Chiar in acest moment Gadea a declansat atacul la lulutza.Cine a propus-o la sefia dna??!!
PS1.Varanul nu mai are alternativa.Daca nu o sa declanseze un contratac devastator , cu tipete ca din gura de sarpe, o sa fie urmatorul saltat.Ce-i drept, are peste 60 de ani, deci o reducere consistenta de pedeapsa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: