Ba p-a ma-tii Angelo!!!

11 Jun

Cam la asta ma gandesc la o prima strigare in ce priveste atitudinea reintromisionatului la ceremonia de ieri, cea in urma careia pe aproape toate posturile a fost luata la misto “sexy constitutionalista”.Desi mosita de multa vreme vizita cu onoruri militare la cea care facea muci vara trecuta tentativa de demitere a dansului si tot nu si-a putut opri veninul ce tasnea din ficatii sai imbibati de alcool privind cum infantilul a fost primit in cabinetul particular al redegistei(onoare pe care dansul n-a avut-o) si cum pasea acelasi glumetz pe covorasul rosu.Daca adaugam si previzibilele alte mistouri vis-a-vis de “divortul” incantatoarei nutzi pe care putea sa le prezume ca vor urma avem macar doua motive pentru reactia excelentzei sale de la investirea celor trei noi judecatori .Continuata azi cu anuntul prin care mai baga inca o data batzul prin gard cu largul concurs al infantilului coabitac care pare ca nu stie proverbul ca “pe cine nu lasi sa moara, pe el si procurorii lui, nu te lasa sa traiesti”.
Dincolo de toate astea se cuvine sa fac o serie de remarci:
-ordinul foarte clar dat subordonatilor sai din sublima curte de a sabota modificarea constitutiei.Ordinul a fost dat exact in timp ce infantilul se simtea in al noualea cer alaturi de angelika.
-convocarea, posibila, in bataie de joc a unui nou referendum pe tampita tema a unicameralului cu 300 de votaci.De ce 300? De ce nu 100? De ce nu alta cifra? Nici el nu ar putea sa explice de ce.Mai ales ca in 2009 nu asta a fost scopul, explicarea, ci bruierea ordinara a scrutinului prezidential.
-scuiparea in fata tarii intregi la o conferinta de presa a faptului ca referendumul convocat la shto de el in 2009 a fost legitim in timp ce alalalt , ala cu 7,4, a fost neregulamentar.
-posibila existenta a unei intelegeri cu udemereul de a fi trantita noua constitutie  si implicit regionalizare care ,se pare,  nu este pe placul acestora in forma actuala.
-fortarea ruperii uslului.O trantire a noii constitutii ar prezerva actuala influenta a presedintelui in viata politica. Sansa lui Antonescu de a ajunge presedinte se bazeaza tocmai pe acceptarea reducerii importante a prerogativelor prezidentiale.Or ramanerea lor la acelasi nivel este de neacceptat pentru Ponta si psd deci vor face tot ce vor putea ca Antonescu sa nu acceada .Asta inseamna ca nu o sa fie sprijinit la prezidentiale, va apare un candidat sustinut de psd , deci se va rupe uslul.Cui profita? Ungurilor si basinoasei miscari populare basiste care vor trebui luati la guvernare de un psd slabit de o guvernare ineficienta si atacat furibund de Crin si de Antena, in masura in care n-o sa fie jucata-n calcaie de “institutzii”.
Un singul aspect ar putea sa creeze o problema pentru reintromisionat.Anume rezultatele finale ale recensamantului , parca in iulie trebuie date publicitatii, care s-ar putea sa arate ca invalidatul a fost valid.Si ca in aceasta situatie parlamentul va decide(asa cum tipa ca din gura de sarpe Ghise).Totul depinde in ultima instanta de infantil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: