Buzduganul cu un coi.

12 Jun

Din povestile copilariei stim ca zmeul cel rau isi anunta intoarcerea la domiciliu printr-o aruncare a buzduganului.Un alt zmeu, mai penibil, mai infantil, mai glumetz dar supercoabitant, isi anunta anumite chestiuni prin gura preasfintita a  raspopitului sau socru.Respectivul buzdugan semiscopit a dat pe goarna cum ca gineri-su e mult prea blajin cu nemernicii de ministrii liberali pe care el i-ar fi dat afara cu suturi in cur. Dar sa facem un mic exercitiu de imaginatie si sa nu-l privim pe actualmente mireanul Sarbu ca pe o unealta specifica basmelor cu Fat Frumos ci ca pe cel care si-a asumat conceptia in “asociatiune” a incredibilei aliante psd-pdl si care l-a readus in prim planul vietii politice pe fainoshagul Rus pe un post parca predestinat. Nu a trecut mult de la aceste ziceri ca un alt liberal-Ghise, altfel simpatic de felul lui, pacatos si gura pacatosului adevar graieste, i-a cerut demisia infantilului pe buna dreptate dar ridicandu-i acestuia o mare minge la fileu.Faptul ca servirea a fost impecabila s-a vazut a doua zi la sedinta de guvern, mai exact la partea cu presa, unde infantilul a mictzionat cu bolta si cu jet pe ministrii liberali, Barbu fiind primul luat la rand, stiind foarte bine ca Antonescu nu o sa riposteze dupa incidentul cu Ghise mai ales ca acesta si-a cerut si scuze printr-o scrisoare deschisa.Culmea e ca si Barbu a avut dreptate.
Problema e ca din dreptate in dreptate liberalii vor ajunge la victoria finala recte o evacuare apoteotica cu picioare-n cur din guvern si camp liber pentru noi experimente politice in tzarisoara noastra.
PS.In acest timp Gadea a produs un circ ieri seara atat de penibil incat n-am putut sa-l privesc.Nu numai ca a fost penibil dar a si durat foarte mult.Ce-i drept, se pare ca s-a bucurat de o audienta iesita din comun. Felicitari cabotine, la mai mare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: