Simfonia idiotilor utili.

18 Jun

Debarcarea lui Marga este motzul peste un rahat care a inceput de mult sa puta.Cu vreo cateva zile inainte reintromisionatu’ anuntza in batjocura ca vrea inca un referendum pentru “300” pentru ca, nu-i asa, intre 2009 si inceputul lui 2012 atunci cand a invartit pe falus guvernul , parlamentul si tot ce si-a mai dorit el , nu a avut resursele necesare sa implementeze mult dorita revolutie parlamentara. Auzind asa o nastrusnicie senatorii au luat decizia sa amane pana la toamna o decizie ce se parea ca este finalizata.Ba chiar se gandesc sa faca referendumul in doua zile functie de ce-i mai trazneste prin creieri curtii constitutionale.Toata lumea e intr-un adevarat joc de glezne .SRS-ul lanseaza teoria ca Marga a deranjat pe “prietenii stiu de ce ” de la ICR si de aici i s-ar trage mazilirea.Intre timp suntem asaltati de mari sefi ai unor super oficine de spionaj. Luam si F16  si suntem indoctrinati cat de minunate sunt,( pentru ei),gazele de sist.Iar Antonescu se face ca nu vede ca sutuirea lui Marga este a nu stiu cata bagare a batzului prin gard de catre coabitacii pesedisti care sunt din ce in ce mai prieteni cu udemeristii.
N-o mai lungesc: cred ca fiecare dintre parti doreste ca celalalta sa fie idiotul util in declansarea mult asteptatului divort. Ponta pentru ca deja a fost reevaluat de democraticii occidentali. Antonescu pentru ca idiotii care-l inconjoara sa mai bage o perioada un coltzisor in dulcele cascaval al guvernarii.Ungurii pentru ca spera sa li se puna pe tava cu mult entuziasm de catre o coalitie de dobitoci ceea ce n-au sperat in 23 de ani.Reintromisionatu’ pentru ca , asa cum sugereaza si porecla, vrea sa se reintromisioneze in politica dupa ce va iesi la pensie.Una peste alta, toata lumea asteapta de la toata lumea.Ceea ce nu vad sau se fac ca nu vad este ca in Turcia se intampla niste lucruri ciudate, ca in Bulgaria s-au saturat de jigodii iar in Cehia mult stimata de occident se intampla chestii de neacceptat intr-o democratie consolidata, asa cum le place lor sa o creada.Toata aceasta simfonie, acest balet al asa-zisei clase politice romanesti ignora un element simplu si anume ca agenda ei politica este total diferita de cea a populatiei si, culmea tampeniei, total diferita de propriul lor program electoral cu care au prostit poporul.Un popor care le-a acordat increderea sa si de care dansii isi bat joc cu nerusinare.

Advertisements

2 Responses to “Simfonia idiotilor utili.”

  1. Roxana Iordache June 20, 2013 at 12:45 pm #

    Sunt cu toţii coabitaci. :mrgreen:

    P.S. Apropo de Cehia, mizeria cu suspendarea lui Klaus cu o zi înainte de finalizarea mandatului a fost pentru că tot timpul s-a opus politicii de deznaţionalizare pe care o practică UE.

    • razvancoltea June 20, 2013 at 2:45 pm #

      Da, a fost o mizerie cu Klaus, l-au umilit in ultima zi de mandat pentru ca a indraznit sa sfideze democraticii occidentali.Recunosc ca devin din ce in ce mai uimit de faptul ca i se permite lui Orban sa sfideze marea finanta mondiala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: