Ranjetul coabitarii in Republica Pontaco-Procuristana.

8 Jul

Descinderea de la Bolintineanu facuta cu un tupeu iesit din comun -in stil stalinist cum se comenteaza prin presa neportocalie- urmata de caricatura de atentat de la Universitatea din Iasi ma indeamna sa-i dau dreptate lui Ciorbea care spunea ca tot circul (atunci doar cel cu liceul) a fost declansat de o persoana sus-pusa pentru a se estompa scandalul pe cale de a exploda ce-l avea in centrul sau pe demisul basel sau, cum il alint eu, reintromisionatu’.Oare cine ar putea sa fie acea persoana sus-pusa , cu suficienta influenta, care nu numai sa-l “protejeze” pe basel, dar si sa-l scoata vinovat pe Radu Stroe care, din pacate, nu are anvergura necesara si , se pare, nici suportul necesar in randurile propriului partid pentru a se bate cu gasca infantilo-coabitaca. Pai eu cred ca micul infantil glumetz are toate atuurile sa se califice pentru o asa calitate. Reactia lui bleaga fata de dezlantuitul basel care l-a facut albie de porci, prin aceasta pisandu-se inca o data pe China si decredibilizandu-l in calitatea lui de prim ministru, atacarea lui Stroe care nu putea in nici un caz sa se opuna unei actiuni a politiei comandata de procurori dar si gadilarea propriei sale imagini de salvator al copiilor terorizati il arata inca o data ca cel mai coabitant dintre coabitanti si cel care, in ultima instanta, profita cel mai mult de situatia actuala.Care situatie? Cea in care varfurile procuraturii par scapate de orice fel de control, cel a bunului simt si al ratiunii in orice caz, iar baselul rade-n nas unei tari intregi , o lauda pe nutzi, ne arata curu’ si-si face partid in vazul lumii in conditiile in care pentru dansul constitutia e buna ca s-o fluture in fata prostilor iar in particular sa o foloseasca pe post de hartie igienica.A, era sa uit, si s-o interpreteze prin intermediul lui Zegrean si Ceausescu asa cum vrea muschii lui.
Am aproape certitudinea ca ultimele evenimente au fost orchestrate de cei care se ocupa de obicei cu asa ceva la comanda infantilului sau in coparticipare cu baselu’ pentru a se incerca ascunderea rahatului care statea sa dea p-afara in ce priveste demiterea efectiva, cu cvorum, a hahalerei .Mai mult, se pare ca se pune de o remaniere guvernamentala si probabil Radu Stroe e in fruntea listei.Un ministru care nu s-a sfiit sa spuna cu subiect si predicat ca in politia romana, la varf, e o mare golanie. Daca Antonescu o sa accepte remanierea lui Stroe, cedarea ministerului pesedistilor sau numirea unui liberal bleg in fruntea lui , inseamna ca o sa faca orice alt compromis pentru a ajunge presedinte.Pe langa cele facute deja.Si o ultima intrebare retorica: oare pana unde are de gand sa mearga infantilul?

Advertisements

3 Responses to “Ranjetul coabitarii in Republica Pontaco-Procuristana.”

  1. Florin Staicu July 8, 2013 at 5:26 pm #

    Mi se pare evident faptul ca tiganiile amintite de tine sunt opera cusuta cu ata alba a unor lucratori din serviciile secrete cu scopul de a deturna atentia opiniei publice de la rezultatele recensamantului , respectiv de la gunoiul care-si zice presedinte . In schimb , nu mi-e clar de care servicii apartin lucratorii in cauza (vezi ultimele declaratii ale lui Snowden) . Reversul manoperei este ca ofera interesatilor inca un motiv pentru modificarea legislatiei in sensul aducerii procurorilor in ierarhia fireasca .Lui Stroe nu-i mai plange de mila , ca nu-i cazul . Iti spun precis . Una peste alta , sunt curios daca vreun parinte va actiona procurorul de caz , in solidar cu Parchetul , in judecata . Eu as fi facut-o instantaneu .

  2. razvan coltea July 15, 2013 at 5:00 pm #

    Regret ca am publicat asa de târziu dar era intrat in spasm si abia acum am observat

  3. razvan coltea July 15, 2013 at 5:42 pm #

    Dupa o saptamana observam ca, exact ca de obicei, incepe sa se fasaie si alte stiri senzationale sa ia locul mizeriei de la Bolintineanu.Se pare ca parintii nu au actionat in judecata procurorul de caz si nu le-as face o mare vina pentru ca , probabil, sunt foarte speriati si si-au dat seama ca progeniturile lor sunt deja majore si pot fi tarati la parchete non stop. Adevarata problema e ca asa-zisa "inspectie judiciara" il "ancheteaza" pe infantil in loc sa-i ancheteze pe procurori pentru porcaria comisa.Sper ca cei interesati sa aiba si puterea si sa nu aiba inregistrari la dosar ca sa poata modifica ceva in legislatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: