Umbra lui Vantu.

27 Sep

A avut la degetul mic si pe statele sale de plata toata floarea politica a tarii.A influentat din umbra o gramada de decizii la nivel inalt.Este , fara nici un fel de indoiala, un om malefic, asa cum o afirma toti cei care au intrat in contact cu el.Dar oricat de puternic si de malefic ai fi nu poti sa faci fata unui sistem judiciar telecomandat sau, mai nou, telepatizat. Asta nu inseamna ca e nevinovat.Am ferma convingere ca el a papusat pe perechea Vlas- Popa ca si pe multi altii si  vegheaza pentru cei 300.000 de pagubiti ai FNI.Doar ca nu l-au putut dovedi.L-au agatat cu prosteala numita santaj catre, ghici cine,taman “proprietarul ” SRI TV. Plus ca , exact ca orice om genial in felul lui, a fost tot timpul atins de o trufie fara margini si nu si-a putut inchipui ca super telefonul lui neinterceptabil o sa fie totusi interceptat de baietzii care asculta omenirea-ntreaga si au livrat inregistrarile slugii lor preaplecate de aici. Incepe sa se infiripe in mintea mea banuiala ca in spatele campaniei media declansata de Realitatea se afla malefica sa faptura.Am o mare indoiala ca patronul acestui post este Cosmin Gusa.Nu vad de unde ar putea avea el atatia bani ca sa sustina un post de televiziune.Mai mult, si Gusa s-a aflat pe satele lui de plata. Vantu a avut la dispozitie un an de gandire temeinica, netulburata de o avalansa de probleme zilnice, sacaitoare.La puscarie timpul trece mult mai greu si ai timp berechet pentru a ticluii planuri de razbunare. A prins din zbor declansarea protestelor Rosia Montana si canalizeaza Realitatea impotriva proiectului si, implicit, impotriva infantilului, ultimul neispravit,avorton politic cum a fost numit de consilierul din Costinesti,care a comis uriasa gafa politica de a sustine fatis porcaria.Pentru ca daca-l darama pe Ponta si al sau sistem coabitac o sa ajunga, nu direct bineinteles, la basea. Sunt convins ca ranchiuna sa daca nu o depaseste ca nivel macar o egaleaza pe a basei.
Cel care , politic vorbind, a punctat in acesta perioada a fost Antonescu.S-a pozitionat la momentul oportun de partea celor care , din varii motive, nu au incredere in proiectul praduielii nationale. Este foarte adevarat ca pnlul este impanat cu un numar impresionant de imbecili raportat la dimensiunile sale dar omul a dovedit ca are resurse suficiente ca, luand pe cont propriu anumite actiuni, sa atinga obiective ce par foarte greu de atins.Ramane de vazut daca actiunile lui Vantu(opinie strict personala) si inspiratia lui Antonescu or sa duca in final la ruperea gatului micului infantil.Iar daca pica infantilu’ nu va dura mult si-l vom vedea la bulau si pe basel.Unde o sa joace table cu varanu’.Sau poate nu.

Advertisements

2 Responses to “Umbra lui Vantu.”

  1. Anonymous September 28, 2013 at 2:27 am #

    Gresesti. Doar nu crezi ca pe Geoana l-a adus psihanaliza la ceas de miez de noapte in poarta la Vantu?Oricine are un pret. Pretul lui Vantu a fost exprimat de vizita lui Geoana

  2. razvan coltea September 28, 2013 at 8:48 pm #

    E drept ca Vantu s-a pus si el capra beselului in imbecila speranta ca o sa fie lasat in pace.Aceiasi speranta imbecila l-a animat si pe Ioan Avram Muresan cand l-a atras in capcana pe Remes si se pare ca urmeaza la rand Varanul care a pus Antena pres la picioarele infantilului.Dar revin la cele doua momente esentiale ce au avut loc ulterior: aducerea in tara a lui Popa dintr-o tara ce nu are tratat de extradare cu Romania, recte Indonezia.Ma indoiesc ca reintromisionatu' avea atata valoare incat sa-i determine pe aia sa-i faca pe plac.Dar cei care au reusit sa-i intercepteze telefonul aveau.Al doilea moment a fost, contrar promisiunii facute in zilele premergatoare ademenirii lui Geoana( aici am foarte mari rezerve ca a fost ademenit.Am mai scris despre asta, cred ca Geoana s-a dus de bunavoie) bagarea la bulau.In incercarea disperata de a scapa de acest hotel cu prea putin confort maleficu' a cedat si televiziunea unui tzutzar al cooperativei basiste, anume Elan Swartzenberg. Dar cumva, naiba stie cum, a lasat un ghimpe in afacere asa incat a reusit sa repreia controlul asupra Realitatea dar mult slabita. Exista o mare posibilitate ca acest scenariu imaginat de mine sa fie doar fantezist. Dar refuz sa cred ca marele comentator politic Gusa a avut atata vana in el incat sa preia postul si sa izbeasca seara de seara in infantil si reintromisionat.Daca nu Vantu atunci cine sa se afle in spatele lui? Ramane de vazut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: