Baselului i se pregateste ceva!!

8 Oct

Ceva nasol de tot.Nimeni nu a remarcat (de obicei Dcnews ii preia toate tampeniile) prestatia de ieri seara a lui Mircea Badea.A fost un atac de o virulenta rara lansat impotriva baselului intr-un registru care, daca facem abstractiei de calitatea umana a reintromisionatului, absolut inacceptabil fata de un sef de stat. Ori Mircea Badea este un mercenar si executa  niste ordine, nefiind de capul lui.I s-a transmis baselului ca o sa faca puscarie.Iar iesirea de azi a baselului nu a putut fi determinata doar de faza cu Vila Dante pe care infantilu’ se pare ca o va acorda ambasadei americane. De obicei baselul iese si se bate cu toata lumea intr-un mod grotesc doar cand e incoltit.In seara asta ceea ce a spus iese din tiparele lui obisnuite.Se simtea o disperare in atitudinea lui, a afirmat cu subiect si predicat ca Ponta si Antonescu au dat o lovitura de stat, ca infantilu’ a putut scoate capul in lume doar ca urmare a filotimiei  sale materializata prin autograful de pe pact iar Antonescu e nefrecventabil.A uitat sa spuna ca vizitele sale in state care conteaza cu adevarat in lumea asta in cei 9 ani de cand impute scaunul de la Cotroceni poti sa le numeri pe degete de frecventabil ce a fost.Oricum ,ceva se pune la cale si nu de catre Antonescu.
Remarc prestatia foarte buna alui Antonescu de la Antena in fata unei blode tunsa scurt isterica si foarte ostila. De altfel el performeaza foarte bine atunci cand are  un astfel de interlocutor.Ramane acelasi personaj incisiv, iute in sprit cu care nu e bine sa te pui.Infantilu’ cred ca a inteles acest fapt.Idiotii care il consiliaza se pare ca nu.
Una peste alta se pare ca reintromisionatu’ isi mai forteaza o suspendare incercand sa-i faca de rahat pe cei care nu vor putea sa aduca la vot intr-o asa varianta nici macar o treime dintre cei ce au iesit acum un an, ca Antonescu nu pune botu’ ba mai mult,  parerea mea e ca si el forteaza o aruncare peste bord a pnl-ului de catre un infantil total debusolat si prost sfatuit de camarila de la Cluj.Aparitia lui de la Antena din seara asta marcheaza intrarea in campania electorala.Intrarea reala.

Advertisements

2 Responses to “Baselului i se pregateste ceva!!”

  1. Florin Staicu October 9, 2013 at 6:13 pm #

    Ma surprinde consecventa cu care il creditezi in continuare pe Antonescu in pofida greselilor flagrante , dese si de neiertat savarsite in special in ultimul an . N-as vrea sa le enumar din nou …Ma rezum doar sa reafirm ca ii calca pe urme lui Vadim (vizite in Israel , pupat funduri de jidani , recent propus proiect de lege pentru interzicerea "simbolurilor si promovarea ideilor legionare" s.a.m.d.) . Nu va ajunge NICIODATA presedinte fiindca jidanii nu uita si nu iarta ; il privesc cu dispret nedisimulat si-l ajuta sa se compromita .Sansa lui ar fi fost sa dovedeasca ca are sange-n vene : sa fi ramas la discursul cvasi-nationalist exersat cu succes in campanie si sa se fi rupt de Ponta in momentul in care acesta a batut laba cu zbangiu' de la Cotroceni . Dar el a preferat sa ramana la ciolan , ca un adevarat politician . Pacat . Ne lipseste un Orban …

  2. razvan coltea October 9, 2013 at 6:55 pm #

    Nu-l mai creditez ca acum un an in urma.Am urmarit intamplator aparitia lui la Antena 3 si raman la parerea ca la momentul actual este cel mai redutabil candidat la presedintie. Chiar si in situatia in care va fi shuntat pe toate planurile tot poate produce surprize in conditiile in care timpii de antena in campania electorala se impart in mod egal intre candidati. Din pacate este om politic, in nici un caz un lider providential , supus erorii si, foarte posibil, prost sfatuit.M-as referi la maestrul Nils si ,foarte posibil, a luat decizia sa incerce sa-si refaca relatia cu marele licurici fiind perfect constient ca in lupta pentru scaunul de la Cotroceni impricinatii pot sa-i puna niste talpi decisive.Nu are fata de martir al neamului.Ciolanul nu cred ca este pentru el in mod deosebit ci pentru imbecilii cu care s-a inconjurat.Iti dau dreptate il legatura cu sangele-n vene.Doar ca nu are aceiasi pozitie ca Orban care beneficiaza de sustinerea neconditionata a diasporei unguresti foarte influenta in mediile occidentale care conteaza.Din pacate diaspora romaneasca , daca exista in acesta acceptiune, este de cacat.Nu-mi ramane decat speranta ca, daca va ajunge presedinte, sa intoarca foaia.S-a mai intamplat in istoria noastra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: