Urmare.

9 Oct

Se intareaste convingerea mea ca i se pregateste ceva.Altfel nu se explica comunicatul presedintiei de azi dimineata, aparitia lulutzei pe sticla(in mod cert la ordin) si, apoteotic, sesizarea curtii facuta de acelasi basel.Las la o parte comunicatul prezentat de purtatorul de vorbe Oprea, un om total depasit de miza razboiului care se duce si ma voi lega de aparitia lulutzei.In nici un caz un procuror sef al dna nu ar trebui sa iasa-n public si sa-si dea cu parerea .Mai mult, sustine ca nu poate avea incredere in cineva care, desi stia ca va fi propusa, nu a informat-o pe dansa.Am mari indoieli ca respectiva a fost anuntata prin telefon dat fiind apetitul insatiabil al baietilor de a trage-n banda orice se discuta intre doua telefoane.Mai degraba cred ca respectiva a fost urmarita si interceptata prin toate mijloacele posibile tehnic deci este de presupus ca orice magistrat de o importanta ceva mai mare este urmarit si interceptat chiar si atunci cand defecheaza. Prin aparitaia sa dna.lulutza ne spune ce persoana importanta e ea fiind adanc ofuscata de faptul ca n-a fost bagata-n seama de infantil in luarea deciziei.Care decizie, superb, viza o rocada intre Papici si ailalta.Formidabil.
Miscarile din ultimele zile ne arata un basel turbat.Este ca un betiv suparat care izbeste cu pumnii in toate directiile fara a produce nici o paguba vizibila nimanui.Ba mai mult, unul dintre cei care il intarata mai face si misto  iar celalalt se pisa pe el . Turbarea lui vine  de la faptul ca , exceptand declaratia de complezenta a caricaturii de Gray, nici un lider important din gasca occidentala nu a iesit sa-i tina partea in mod hotarat. Poate si pentru faptul ca nu mai poti acuza de tentativa de lovitura de stat doua personaje politice care, desi ocupau aceleasi pozitii in iulie 2012, intre timp au fost legitimati printr-un vot popular masiv. Iar golania infantila si glumeatza a lui Ponta nu are limite, fapt demonstrat inca o data de cele 10 minute de acces al presei la sedinta de guvern. Si ca o culme a tupeului acestui om care si-a batut joc de tara timp de 9 ani, sustine si faptul ca hartia igienica numita pact de coabitare a fost inclusa, fara stirea nimanui-doar a lui, in cacatul numit mcv.

Advertisements

2 Responses to “Urmare.”

  1. Anonymous October 10, 2013 at 4:16 pm #

    Razvan,N-ai fi crezut ca vom ajunge aici…Dar ce spui de asta: CE acuza Romania si alte 12 tari ca au favorizat retelele si abuzurile CIA…CE a devenit mai ipocrit decat ipochimenii de peste ocean? Acum, ca i-a vazut cu capul pe caladarm…CE vrea sa guste din coliva CIA?A.

  2. razvan coltea October 10, 2013 at 8:43 pm #

    Reactia CE este hilara mai ales ca nu are nici un fel de putere juridica(din cate am citit eu).Ipocriti este un termen bland pentru hahalerele care-si aroga culmea democratiei si pusul cozii la pruna.Ma indoiesc ca vor putea zdruncina cat de putin o organizatie(nu institutie) asa cum este CIA. Ea se poate autodistruge sau o poate distruge o organizatie la fel de puternica.In nici un caz mimozele vest europene. Eu vad o alta urmare a acestui nou scandal si anume prinderea din zbor a chestiunii de catre dusmanii baselului, recte varanul prin Antene, si declansarea unor atacuri furibunde pe aceasta tema.Cred ca ai remarcat ofensiva impotriva lui Papici, deci impotriva lulutzei si, implicit, a nasului lor din suflet.De mare ajutor au fost marturisirile acelor oameni care nu mai au nimic de pierdut pentru ca deja sunt la parnaie si a familiilor lor unde umilinta a facut loc curajului si setei de razbunare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: