Ponta are dreptate!

23 Oct

Intr-un singur punct. Anume ca nu mai intreaba nimeni de basel la Inalta Poarta a Marelui Licurici.Absolut firesc daca ne gandim la faptul la nu baseaua a dat verde gazelor de sist si cianurilor ci super infantilu’ nostru  asa-zis prim ministru.Bidden l-a intrebat barbateste: ba, ai tupeul sa dai drumul la jefuirea resurselor voastre in favoarea noastra , la revanzarea lor catre voi, idiotilor, la pretul pietii adica la ala  care vom vrea noi si dupa ce va vom secatuii toate resursele sa plecam tragand un ranjet, o bashina si sa va lasam un dezastru ecologic pentru ca, hai sa fim seriosi, numai idiotii pot sa creada ca vom face curat inainte de roiala? Yes, off course, raspunse glumetzu’.Asta se straduie  sa ne demonstreze impricinatu’ secondat de un Gadea penibil care-i ridica mingii la fileu facand scurta la mana. Mai ne explica infantilu’ ca cum vrea el sa creeze locuri de munca , sa faca investitii etc. aruncand in acelasi timp si o nada pentru prostirea prostilor in sensul ca o parte din “uriasele” redevente care vor reveni statului roman vor ramane la comunitatile locale. Acelasi personaj face apologia binefacerii pentru noi a vinderii Petrom catre austrieci si ce mare contributor cu taxe si impozite este aceasta firma care , avand 5000 de lucratori au inghitit perla coroanei romanesti ce avea 50000 de angajati.Ce nu spune infantilu’ este ca acele taxe si impozite pe care Petrom le vireaza bugetului de stat sunt reprezentate de impozite , taxe si accize COLECTATE de baietzi de la pulimea platitoare de benzina la pompa.Deci sunt un fel de agent fiscal in slujba guvernului si nu un mare contributor la bugetul de stat.Pentru ca adevaratul profit, ala care-l fac ei in mod nemijlocit, au grija sa-l reduca la un nivel nesemnificativ fata de gheshefturile lor reale.
Acelasi Bidden i-a mai spus: coane, ai grija ca te ia mama dracului daca pulimea romana ce are tendinte de a se rascula, indrazneste sa se atinga de bunurile companiilor americane ce au venit sa va cheleasca de resurse, sa le sparga geamurile la masini, asa cum a patit vai de mama lu’ ala care se crede ministru al culturii dar altfel baiat bun pentru ca a dat aviz pentru stergerea de pe fata pamantului a patru munti cu istoria voastra cu tot, ha, ha , ha!! Nici o problema, sa traiti!
Cam asta cred ca e mesajul interviului pe care infantilu’ i-l da celui mai celebru pocait din tara si care chiar acum se pare ca se incheie.

Advertisements

One Response to “Ponta are dreptate!”

  1. Florin Staicu October 24, 2013 at 4:41 pm #

    Ţară de vânzare. Rog seriozitate. http://romanian.ruvr.ru/2013_10_24/Tara-de-vanzare-Rog-seriozitate-0229/„(…) Ce vrei tu să faci pentru România?", l-ar fi întrebat vicepreşedintele Joseph Biden la Casa Albă (pe Ponta , n.m.) . Şi de aici, luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă! Prim-ministrul României şi-a înscris ţara inalienabil în portofoliul companiilor americane de tipul Chevron, considerată o adevărată binefacere naţională, ca şi cum aceasta, alături de altele, înşirate cu mândrie ca la marile realizări patriotice, ar constitui tot atâţia colaci de salvare pentru un teritoriu aflat în derivă, gata să se înece (sublinierea mea). „Sunteţi convinşi că e bine?", spune Ponta că l-ar fi întrebat Biden. Întrebarea ar fi trebuit să îl pună în gardă, din partea unui politician american care a văzut multe şi ştie multe, inclusiv despre practicile murdare la propriu şi la figurat şi scandalurile internaţionale ale companiilor ţării sale, dintre care ultimul e în plină desfăşurare, legând Chevron de catastrofa ecologică pe care a provocat-o în Ecuador. „Da!”, a fost răspunsul hotărât al premierului, care nu a explicat, cum nu explică nimeni la Bucureşti, de ce în delegaţia plecată cu Victor Ponta la Washington figurează, imediat după ministrul de externe, cel al mediului, adică Rovana Plumb? De ce o fi tocmai problematica mediului atât de importantă în relaţia cu companiile americane, şi, nu de pildă, cea a calculelor pur energetice, legate de beneficiile exploatărilor preconizate de gaze, de sume şi cantităţi nete, specialitatea unui domn Iulian Iancu, care umplea cu calcule economice ecranele televizoarelor în România de dinainte de alegeri, demonstrând furturile în domeniu ale „băieţilor deştepţi” ai PDL-ului?"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: