O tara facuta tandari.

2 Nov

Asistam la un razboi generalizat pe toate fronturile.Toata lumea se bate cu toata lumea: Ponta ii da la gioale lui Antonescu.Reintromisionatu’ baga batzu’ prin gard de cate ori poate si, prin intermediul asa-zisei curti constitutionale , se pisa pe guvernarea uslista de cate ori vrea muschii lui, parchetele se bat intre ele , se aresteaza politisti, judecatori, procurori, oameni politici fara ca prin asta sa scada nici macar cu un micron nivelul coruptiei generalizate si al evaziunii fiscale.S-a ajuns ca un prim ministru impotent , incompetent si iresponsabil sa se lamenteze ca nu are bani la buget in timp ce evaziunea fiscala da p-afara precum cafeaua uitata pe aragaz. Increngaturile si smenuielile politica transpartinice au ajuns sa dicteze soarta unei tari, sa se puna in mod criminal de-a curmezisul dreptului oamenilor de a avea o viata mai decenta.
Voi repeta cu obstinatie ca dezastrul pe toate planurile existent in momentul de fata i se datoreaza in proportie covarsitoare reintromisionatului .Si faptul ca acest dezastru continua i se datoreaza si coalitiei impotente autointitulata usl care n-a avut sange-n madular ca sa-l sutuie pe basel .Am urmarit integral interviul lui Antonescu de la “Jocuri de putere”.Are absoluta dreptate cand sustine ca sublima curtea a maretiei dreptului  a falsificat rezultatele referendumului.Iar diferite surse de media il indica pe fainoshagul Ioan Rus ca viitor sef al SRI. Adica taman pe cel care a dat pe goarna fantasmagorica cifra de 20, ceva milioane de romani. Iar umplerea de cacat a chilotzilor infantilului odata cu vizita la “brusel” unde a primit firmanul cu cele 11 porunci a continuat umilirea acestei tari care a fost ridicata pe cele mai inalte culmi de prestatiile externe absolut penibile ale baselului.Tot in aceasta nota vad si vizita pontei in hogeacul marelui licurici.S-a dus ca sa ce? Sa primeasca ordine ca nu care cumva sa stopeze proiectele americane de a ne jefui de resurse? Ca sa ne cumparam propriile resurse de la ei la “pretul pietii”? Ca sa-l numeasca pe fainoshag la SRI?(asa cum sustine Rosca Stanescu). Ca sa-l umileasca Biden dandu-i ulterior un telefon baselului ? Prezenta unui astfel de prim ministru in fruntea tarii in continuarea marionetelor Boc si “unguent”, a miscarilor lui evidente de a sabota alianta cu pnl, asa amarata cum e ea, dorinta sa exacerbata de a fi vedeta de televiziune fara a oferii in contrapartida absolut nimic decat glumitze nesarate si penibile contribuie la degringolada in care se afla tara. M-am saturat sa vad in fiecare zi arestari si perchezitii , cum se dau in gat unii pe altii, cum tiganii au pus mana pe centrul Timisoarei, cum optantii ne-au ras in nas si s-au improprietarit a doua oara, cum hahalera penibila de Printz” Pula” de Romania isi vinde pe un pumn de arginti posibile drepturi litigioase catre cei care vin la noi cerand pamant si apa, cum baseaua sau fra-su’ boteaza progenituri de interlopi , cum tiganii se proclama printi, regi si imparati si sunt dati in extenso pe toate mizeriile care se intituleaza televiziuni,cum in fruntea Camerei Deputatilor , al treilea om in stat, se afla un Zaroni modern, cum un putzoi avocatzel este pus ministrul marilor proiecte.Ma opresc aici pentru ca lista poate continua la nesfarsit.
Suntem o tara facuta tandari.De o mana de lichele corupte si tradatoare si de pasivitatea unei populatii semiindobitocite de o tranzitie nesfarsita.
PS.Nu pot sa ma abtin si il felicit pe tomnatecul insuratel, a cincea oara, Taricelu’. Cel care desi a avut  primministeriatul in cea mai fasta perioada economica postdecembrista, care a vandut BCR-ul si a promis ca de banii aia o sa construiasca infrastructura dar i-a dat pe pomeni electorale si care a lasat in urma lui un deficit urias.Si-a tras, din nou, muiere mult mai tanara ,parca cu 26 ani, si cum a spus Antonescu ceva care chiar a avut sens, hop si el cu datu’ cu parerea.Dar probabil ca , peste cativa ani, o sa-l felicit din nou.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: