Disperarea Varanului.

17 Nov

Anuntul cu participarea “partidului conservator” pe liste separate la europarlamentare si amenitarea varanului ca aceiasi caricatura de partiduletz o sa aiba candidat propriu la prezidentiale ar putea fi interpretate in registru comic daca n-ar avea in fundal disperarea varanului ca baseaua o sa ramana in functie pana in decembrie 2014 iar sublima justitie romana se va misca cu o celeritate similara vitezei luminii astfel incat unica sansa de a nu petrece cativa ani la racoare, el si fi-sa, sa fie constituita de o gratiere acordata de urmatorul presedinte.Prima deruta a personajului a avut loc anul trecut cand a refuzat sa creada ca un plan perfect de debarcare a baselului a fost pus pe butuci de infantilul intors cu nadragii plini de la “brusel”. A doua mare deruta a avut-o atunci cand acelasi infantil a batut laba cu reintromisionatu’, a numit-o pe lulutza la dna ceea ce a dus la aparitia rapida a acuzatiilor de santaj in care erau implicati atat el cat si junioara. A fost momentul in care si-a pus la dispozitia infantilului intregul trust de presa in cretina speranta ca isi va rezolva situatia juridica.N-a fost asa , base si lulutza si-au vazut de treaba mai departe iar condamnarea la bulau a venit ca ceva firesc, absolut normal si in grafic.Inca nedefinitiva.In mod absolut firesc acest personaj alunecos, creatorul de solutii imorale si de majoritati contra naturii, a intrat in trepidatii si a reinceput presiunile asupra celor doi lideri usl.Ce-i drept , a beneficiat si de sustinerea lui Dragnea caruia a inceput sa-i miroasa a mucegaiul specific spatiilor inchise, racoroase.Spumele reintromisonatului aruncate impotriva lui Ponta, batjocorirea lui timp de juma’ de ora, timp in care n-a fost scos din “doctor plagiator” denota faptul ca nici dansul n-a fost strain de planul demarat de SRS .Cum-necum , se pare ca Antonescu nu a pus botu’ la acest scenariu cum , convingere care mi se intareste pe zi ce trece, a fost cel mai putin incantat de tentativa de demitere de anul trecut.Asta explica acuzarea lui Antonescu de catre varan ca vrea sa se alieze cu baseaua ceea ce a dus la o reactie dura a acestuia.Si cred ca este perfect constient nu numai de faptul ca pentru el accesul la Antena practiv va inceta dar si o armata de deontologi-mercenari o sa fie asmutita asupra sa.
Pe de alta parte asaltul televiziunilor pontiste asupra afacerii terenului agricol, vehicularea cu insistenta in diferite imprejurari a teoriei suspendarii pentru inalta tradare poate fi si o tentativa de oferire de circ pulimii in conditia in care apropierea primei sarje de alegeri de anul viitor prinde usl-ul cu izmenele in vine, neoferind de un an jumate de minunata guvernare Ponta nici o bucatzica de paine.
Revenind la varan, sunt foarte posibile trei variante: sa mearga singur la alegeri cu partiduletzu’ si Antena, facandu-se de cacat, sa linga unde a scuipat si sa revina la alianta cu pnl-ul sau sa se alieze cu psd-ul in stilul sau imoral care l-a consacrat.In oricare dintre ele pierde si nimeni n-o sa planga dupa el atunci cand va fi luat cu duba si dus la Jilava.

Advertisements

2 Responses to “Disperarea Varanului.”

  1. naprstocea April 21, 2015 at 9:53 pm #

    oare exsista vreun blogger care sa nu fie lingau basist ?????? e retorica ……sa nu te obosesti sa raspunzi, articolele astea cu iz de compunere gimnaziala spun totul …….

    • razvancoltea April 22, 2015 at 10:15 am #

      De unde ai tras matale concluzia ca sunt lingau basist? Mi-ai citit postarile sau ai bagat la plezneala? Poti sa fi sigur ca daca mai trimiti un asa cacat de comentariu n-o sa-l mai postez. Sa traiesti bine!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: