Pozitia Crinului.

21 Nov

Incerc sa fac abstractie de discutiile nesfarsite din ultimele doua zile apropo de “refuzul” lui Antonescu de creare a minunatei comitzii care-l va ingenunchia pe “prea-suspendatul” nostru presidentte(am preluat expresia de pe blogul moshemordechai).Pai hai sa facem un exercitiu de memorie si sa revedem de cate ori a fost lasat Antonescu in offside de catre micul infantil coabitant:
-prima si cea mai ordinara , din punctul meu de vedere, a fost in timpul campaniei pentru demiterea hahalerei. Atunci cand obsedatul de propria-i imagine, vedeta de tocsouri si meciuri de baschet,al carui crez politic suprem este sa fie acceptat de inaltele porti  ca prim ministru si, ulterior, ca presedinte l-a lasat cu curu-n balta pe cel ce s-a aruncat in campania de demitere cu toata forta ducandu-se la “brusel” si intorcandu-se de  la Barosu  cu o hartie pe care o dai la chelneri, asa cum plastic s-a exprimat Antonescu cu vreo jumate de ora in urma la Digi.
-aducerea Antonescului ca martor la a doua magarie comisa de glumetz la ceas de noapte, atunci cand avand 70% in spate s-a dus sa contrasemneze firmanul redactat de niste functionarasi de la ambasada americana in frunte cu nimicul de Gitenstein.
-semnarea pactului ce a consfintit crearea Republicii Procuristan si dezlantuirea atacurilor baietzilor de acolo contra liderilor liberali(nu ca am vreo bucatica de mila pentru tampitzii care s-au lasat cu nadragii-n vine).Numirea lulutzei a fost contestata la greu de liberali dar pe infantil l-a durut in cur.O alta conseciinta a fost finalizarea dosarului varanului si atacul concertat al organelor asupra fica-sii precum si asupra Antenelor ceea ce va duce in zilele noastre la campania furibunda a acestora impotriva baselului si fortarea pontei de a intreprinde ceva radical pentru a impiedica intrarea varanului la parnaie.
Ma opresc aici dar au fost multe alte ocazii.Am uitat ceva foarte important: campania sustinuta, constanta, de atacare mediatica a lui Antonescu de catre postul ce cu maxima nesimtire si-a permis sa se autointituleze Romania TV precum si aparitiile zilnice ale lu’ tata-socru si al altor jigodii pesediste prin care i se aminteste zilnic ca nu prea o sa mai fie el candidatul usl.
Pai in aceste conditii de n-ar pune si Antonescu o talpa infantilului? De fapt a inceput sa o faca de ceva vreme si , indiferent de interlocutor dar mai abitir cu cei ostili, se dovedeste un comunicator redutabil.
Un mic mesaj pe care as dori sa-l transmit unor lideri liberali (am mai facut-o cu ceva vreme in urma cand niste neica-nimeni si-au facut un blog de rahat intitulat “Romania Liberala” ) pe care unele publicatii ii dau ca fiind ademeniti de infantil si doritori de abandonarea Crinului: bai tampitzilor, bagati-va mintile-n cap!!! Fara Antonescu sunteti niste nimicuri ce veti fi scuipati de pesedisti ca niste masele gaunoase imediat dupa ce veti trada. Fara Antonescu pnl-ul n-o sa mai insemne nimic, eventual un 6-7% si asta nu pentru mult timp.Fara un lider cu impact in mase usor se poate aluneca sub prag.Ce-i drept, o exceptie o reprezinta partidul de hahalere numit psd ce are un electorat stabil ,taliban, pentru care nu conteaza ce prostanac are in frunte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: