Despre Gadea si Obama.Ordinea nu are importanta.

11 Dec

Ca Gadea e un mare tampit nu mai este o noutate, cel putin pentru mine.Ca este un mercenar infect iarasi este o certitudine . Dar ca il adula ieri seara pe Obama  care , la funeraliile lui Mandela, s-a tras in poza cu sexoasa prim ministreasa a Danemarcei si cu celalalt intelighent, Cameron, cu zambetele pana la urechi, spunand ca asta e reactie de oameni normali, e peste puterea mea de acceptare.Dar poate am inteles eu gresit. Revin la Obama, acest Ponta al Americii, posesor de prompter prezidential , care a reusit sa prosteasca o lume intreaga si sa capete sprijinul, in prima instanta, a unor personalitati indiscutabile ale Americii si ale omenirii in general.Dovedeste pe zi ce trece ca este una dintre cele mai mari tzepi ca s-a putut trage sperantelor unei natiuni.Nu numai a unei natiuni ci ale unei planete.
Acest bufon ne-a aratat intreaga lui consideratie trimitandu-ne un individ de teapa lui Gitenstein pe post de ambasador iar de la plecarea lobbystului nu si-a mai batut capul cu noi.
Dar altceva mi-a atras atentia ieri: reactia isterica , de o ura iesit din tipare fata de colindul dat pe TVR 3.Nu imi este foarte clar , mai ales ca s-a auzit destul de rau si au fost subtitrate doar anumite fraze, despre ce a fost vorba.Am inteles ca acel colind continea anumite exprimari cu tenta antiemita.In mod cert a fost o eroare din partea celor care s-au ocupat de emisiunea respectiva.Dar ca sa te manifesti cu atata ura fata de un alt post de televiziune iar idiotul de Badea, alt mercenar penibil,sa-i tina isonul si sa ceara interventia unor organizatii evreiesti pentru pedepsirea vinovatilor este deja prea mult.Oare nu cumva hahalera nationala are dreptate si varanul incearca cava pe acolo?
L-as intreba pe imbecilul de Gadea ce diferenta este intre antisemitism si antiromanism.De ce antisemitismul trebuie pedepsit(absolut corect) dar antiromanismul nu.Se stie ca in mentalul colectiv anumite fapte si atitudini ale membrilor unei etnii se rasfrang, vrem-nu vrem, asupra intregii etnii.De pilda faptele comise de o serie de conationali de-ai nostrii, multi dintre ei un pic mai bronzati de la natura, prin occident a atras ura si dispretul occidentalilor asupra tuturor romanilor, de-a valma.Am ajuns datorita lor lepra Europei, ca sa-l parafrazez pe Dan Puric.In acest context faptele unui american, intamplator etnic evreu, recte Gitenstein, nu este de natura sa-mi faca etnia dumnealui mai simpatica. Acest individ, acoperit de imunitate diplomatica pe perioada mandatului, si-a permis sa conteste o decizie a mea.Eu am luat decizia de a-l demite din functie pe Basescu datorita faptului ca s-a dovedit nedemn pentru functia pe care o ocupa.Eu si inca alti 7,4 miloiane.Acest individ, ce-i drept nu singur ci acompaniat de alte jigodii printre care l-as nominaliza pe Gordon, si-a permis sa se pise pe deciziile noastre. Pe langa antiromanismul evident pe care l-a comis prin negarea deciziei noastre acest personaj se face vinovat de un concurs de infractiuni:subminarea statului de drept, complicitate la falsul si uzul de fals comise de “judecatorul” Lazaroiu-Ceausescu prin emiterea eratei si probabil ca un specialist in drept ar putea identifica si altele.Le semnalez organelor ca individul se afla prin Romania si nu mai are imunitate diplomatica.
In alta ordine de idei  ultimele decizii ale parlamentului s-ar putea sa fie foarte neinspirate.Se dau diferite explicatii pro si contra.Problema e alta: bai fratilor , daca ati luat decizia de a modifica un cod penal intr-un anume sens, daca vreti sa amnistiati pe unii-altii, daca vreti sa le-o trageti in freza maciucilor  basiste DNA si ANI , asumati-va beleaua si duceti-o pana la capat. Aveti si voi sange-n coaie macar o data si nu va pisati pe voi la bruzulirea iubitorilor de romani occidentali. Mergeti inainte cu tupeu! Dar tare mi-e teama ca infantilu’ ,odata intors in tara, o sa faca exact ca -n 2012 , atunci cu firmanu’.Sau hartia care se da la chelneri.
PS. Iarasi a aparut caricatura de Mark Gray sa dea comunicate.El si alti neicanimeni.Pentru ca , din punctul meu de vedere, toti care si-au dat cu parerea sunt niste neicanimeni.

PS 1.Rezonez cu cei putini care au curajul sa puna problema pe sticla apropo de ambasadorii occidentali. Doar ca eu sunt un pic mai brutal: cum pizda mamii lor isi permit sa incalce uzantele diplomatice si sa dea pe goarna ce le bese lor prin cap inainte de a discuta in particular cu Ministerul de Externe? Cum de le permit conducatorii nostrii asta?

Advertisements

3 Responses to “Despre Gadea si Obama.Ordinea nu are importanta.”

  1. Florin Staicu December 12, 2013 at 8:26 am #

    Toata circaraia macabra nu a avut de-a face cu Mandela , ci a fost un spectacol propagandistic inchinat politically correctness-ului . Dincolo de grotescul exagerarilor , partea cu adevarat penibila tine de activitatile pentru care a fost condamnat Mandela , activitati pentru care orice arab din zilele noastre ar ajunge instantaneu la Guantanamo Bay ! Atata fatarnicie ticaloasa exhibata fara rusine in vazul intregii lumi … Despre puseul nervos provocat jidanilor si slugilor lor de colinda "antisemita" difuzata de TVR 3 , nimic nou . Dupa ce ne-au cenzurat DEX-ul , vor sa treaca si la folclor . Iar noi stam ca boii pe coada si le permitem sa ne calce in picioare !In context , stii ca umbla vorba ca bunicul dinspre mama al plagiatorului a fost jidan , pre numele sau Naumovici , fost ofiter superior in Armata Rosie venit in Romania calare pe tancuri ? Evident , faptul ca Ponta pare ca are sange de alogen este o intamplare irelevanta … Repet : sunt curios sa vad cand te vei hotara sa accepti intreg adevarul …

  2. razvan coltea December 12, 2013 at 9:10 am #

    Acceptarea adevarului este una si exprimarea lui in public este alta poveste.Din fericire inca nu pot cenzura gandurile oamenilor.

  3. Florin Staicu December 12, 2013 at 10:53 am #

    De fapt , nu pot cenzura nici atitudinile si nici pozitiile publice . Mizeaza pe ticalosia agresiva a cozilor de topor si pe autocenzura celor naivi si a celor prea slabi de inger .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: