Noile culmi ale umilintei.

14 Dec

De parca desantul in parlament al scribultzilor de la ambasade nu era suficient iacata ca ieri distinsii reprezentanti ai comisiei juridice s-au dus in persoana la sediul ambasadei americane pentru a avea inalta onoare sa se justifice in fata unui oarecare Duane Butcher, atasat cu ceva p-acolo, despre modificarile ticluite de dumnealor. Rahatul de atasat nici macar nu s-a obosit sa forteze usa parlamentului. I-a convocat la el in batatura. Onoarea de a fi legitimat la intrarea in ambasada a avut-o numai domnul Nicolicea, unul dintre cei mai mari nemernici si traseisti pe care Casa Poporului a avut ocazia sa-l gazduiasca in cei 24 de ani.Este adevarat, a fost insotit de inca doi, se pare, tzutzeri din comitzie dar nu si liberali .Care in tampenia lor s-au dus si ei sa bata la poarta ambasadei dar nu i-a lasat portaru’ sa intre. Ca nu orice rahat de parlamentar roman poate sa-i treaca pragu’ ci numai cei trecuti pe raboj.Asta a prilejuit lui Antonescu una dintre cele mai penibile declaratii pe care a facut-o in lunga lui activitate de parlamentar, reprosand americanilor chestiunea.
Am o intrebare pentru turma de incompetenti, corupti, jigodii si mai puneti si voi, care populeaza parlamentul:pana cand mai aveti de gand sa va umiliti, injositi, prostitua, pune in genunchi in fata celor care nu merita nici macar un scuipat din partea noastra?Cand aveti de gand sa faceti ceva in beneficiul poporului? Chiar nu va este frica de momentul la care veti da socoteala?
Inca ceva: de unde pana unde un institut, fie el si “Elie Wiesell” stabileste cine sa faca parte si cine nu din curtea constitutionala ? Motivul pentru care se baga unde nu le fierbe oala este ca ,ani in urma, Bolcas s-ar fi opus demolarii unui bust al Maresalului Antonescu.Pai asta este un motiv de mandrie si cu  atat mai dihai poate sa faca parte dintre cei noua.Mai ales ca,in comparatie cu Zegrean si cu blonda atomica de Motoc, omul chiar are cunostiinte solide juridice  macar pentru faptul ca Nastase l-a ales ca aparator.De infractorul falsificator Lazaraoiu-Ceasusescu nici nu mai discutam.
In incheiere le reamintesc celor de la “Elie Wiesell” ca in Ungaria fascistul Horty este onorat .Poate distinsii au uitat ca amiralul fata nici un metru de tarm de mare a trimis la moarte peste 300.000 de evrei.Nu am auzit sa se dea cu curu’ de pamant din cauza asta.
Iar domnilor ambasadori inca o intrebare: de ce n-au luat atitudine si nu au tzipat ca din gura de sarpe atunci cand justitia romaneasca, adanc reformata de reintromisionat, a restituit in mod ilegal proprietatile optantilor? Aud, domnilor ambasadori??

Advertisements

2 Responses to “Noile culmi ale umilintei.”

  1. Florin Staicu December 14, 2013 at 7:14 pm #

    Ca se umilesc si se prostitueaza ei n-ar fi o problema … La urma urmei la ce te poti astepta de la niste jigodii ? Crima de neiertat este ca aceste jigodii ne reprezinta si prin ei stau eu , tu , o tara intreaga in genunchi in fata unor negustori de sclavi ! Asta ma arde pe mine , nu ca un gunoi ca Nicolicea se taraie in fata strainilor …In ceea ce priveste obraznicia jidanului Elie Wiesell , unul dintre cei mai mari escroci in viata – conform prof. Norman Finkelstein – nu ma surprinde nimic . La urma urmei , asta face ce stie si ce a facut si face de doua mii de ani neamul lui blestemat . Necazul este ca cei care pretind ca ne reprezinta fac sluj la orice da pe gaura gurii acest mincinos notoriu . M-a dezamagit definitiv si Bolcas . Este de neinteles cum s-a putut injosi in halul in care s-a injosit , la varsta lui . La acuzatiile jidanilor ar fi trebuit sa raspunda doar atat : pupati-ma-n fund .Despre Antonescu nu pot spune decat pacat . Ar fi putut fi , dar a ales gresit .

  2. razvan coltea December 15, 2013 at 9:31 am #

    Antonescu practica un joc periculos de recastigare a terenului pierdut in fata lui Ponta in ultimul an. Cred ca incearca sa-i forteze mana si sa-l faca sa declare apasat, atat el cat si celelalte jigodii pesediste, ca el este unicul candidat la presedintie din partea USL.Si sa inceteze atacurile Ghitza TV la adresa lui.Abia dupa consumarea acestor momente or sa inceteze talpile tot mai vizibile si brutale pe care i le pune de la o vreme.De altfel, de la inceputul scandalului Nana si pana in prezent, i-a cam lasat in offside pe pontisti.Si se pare ca pesedistii inca nu sunt dispusi sa indeplineasca aceste cerinte. Il voi sustine pe Antonescu si de acum incolo pana la momentul in care o sa apara unul mai bun.Deocamdata nu exista pe piata politica romaneasca. Din pacate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: