O capcana?

15 Dec

Daca ceea ce a prezentat Nicolicea in conferinta de presa care tocmai s-a incheiat la Parlament se sustine prin legile invocate, daca nu exista vreun ghimpe pe undeva , atunci este cea mai dibace capcana intinsa de PSD . Capcana in care au cazut toti si au muscat cu sete rupandu-si dintii si facandu-se de cacat. S-au repezit , calcandu-se in picioare, reintromisionatu’, ambasadorii Germaniei, Frantei, Olandei, Duane de la ambasada americana(vedeti, bai licuricilor, ce inseamna sa lasi un tip incompetent pe post de ambasador) DNA prin vocea “avizata ” a lulutzei , CSM prin vocea Oanei Hajnal si multi, multi alti fraieri.Inclusiv Antonescu ce trebuie pus la loc de cinste.De remarcat succesiunea evenimentelor de azi: aparitia la Rahat TV a stirii despre interceptarea lui Crin de la sedinta, conferinta de presa a lui Nicolicea ce le indemna pe anumite persoane sa mai puna mana pe carte si, ca o incununare apoteotica, anuntul privind lansarea unui nou atac asupra famigliei reintromisionatului ce va avea loc diseara la Gadea.De data asta o sa fie luat in tarbaca celalalt mariner al familiei.
In opinia mea succesiunea de evenimente  ce au loc de marti incoace reprezinta dovada finala ca “prietenii stiu de ce” au defectat definitiv in favoarea infantilului si a camarilei sale.Faptul ca Base a muscat-o atat de tare demonstreaza acest fapt.

Advertisements

3 Responses to “O capcana?”

  1. Anonymous December 15, 2013 at 5:41 pm #

    Mie mi se pare ca Ghita abia acum arata ce condica semneaza: RTV tocmai da o stire conform careia TB creste-creste in sondaje, peste Ponta, dar mai ales, peste Antonescu..Pardon?Alice

  2. Anonymous December 15, 2013 at 5:49 pm #

    Inca ceva:sunt sigura ca toate, dar TOATE evenimentele din ultima saptamana au legatura cu disperarea si frica fata de dezvaluirile si concluziile la care ar ajunge comisia NANA!!! Deci, decat sa ajungem acolo, mai bine provoc o mare! porcarie si dizolv Parlamentul! Crede-ma, dupa numirea lui Morar, a lui Kovesi, dupa arestarea lui Nastase, dupa tot circul de la referendumul de demitere, dupa chiraiturile lui Macovei din PE, dupa scena usturoiului, dupa Adio PDL, dupa invidia nemarginita aratata cu ocazia venirii chinezilor, acest om nu cred ca s-ar da in laturi de la NIMIC!

  3. razvan coltea December 16, 2013 at 11:37 am #

    Din fericire hahalera nu poate dizolva parlamentul atiunci cand are el chef.Faza cu Ponta depasit de Base e la plezneala.Cel vizat in mod direct este Antonescu.Pana si grasutzul analist Chireac s-a aratat siderat de acest sondaj care a fost produs de niste dubiosi, parca CSCI. Ca reintromisionatu' -uzurpator nu s-ar da in laturi de la nimic este cat se poate de evident mai ales in conditiile in care de la o vreme apar tot soiul de dezvaluiri despre maria-sa.Pe de alta parte se pare ca Ponta nu a inteles nimic din semnalelel pe care Antonescu i le transmite de vreo doua saptamani pentru ca altfel nu se explica aparitia imbecilitatii de sondaj.Ma intreb daca nu cumva si aparitia pe piata a inregistrarii de la sedinta PNL nu s-a facut cu stiinta si acordul lui Crin.Este o lupta de care-pe-care iar Antonescu face tot posibilul pentru a-i forta mana infantilului. Daca o sa-i reusasca tata-socru o sa-si schimbe discursul iar Ghitza-TV o sa povesteasca mai multe despre Becali si manelisti.Daca nu se va rupa USL-ul inaintea alegerilor europarlamentare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: