Disparitia in ceata.

10 Jan

Mult trambitzata si asteptata vizita a Victoritzei Nuland la Bucuresti s-a lasat cu o disparitie.De cateva zile infantilul glumetz nu ne-a mai incantat cu spiritele lui caracteristice.Cu totul si cu totul dubios acest personaj bolnav de a se baga-n seama nu mai da nici un semn de viata(pare-se ca este in vacanta). Dar inainte de a pleca vitejeste in concediu i-a pus pe doi dintre consilierii lui sa-i atace pe americani.Vad doua explicatii ale fenomenului:

-caricatura s-a saturat sa primeasca suturi in cur de la “Marele Licurici” mai ales ca reintromisionatu’ a tzipat ca din gura de sarpe dupa”martea neagra”.

– chiar daca ar fi suportat cu stoicism si dintr-o pornire masochista suturile Victoritzei doar ca sa se bage-n seama si sa apara “in extenso” la RAHAT TV cu zambetul sau tamp a observat in sondaje, alea care nu sunt destinate pulimii, ca marea masa a votantilor, exceptandu-i pe basistii indobitociti, este foarte iritata de atitudinea si actiunile americane vis a vis de tara noastra , imbecilitatile propagandistice made in Hollywood nemaireusind sa contrabalanseze.

Asa ca a decis sa-l bage la inaintare pe Corlatean ceea ce, sa recunoastem, este personajul potrivit pentru distinsa vizitatoare. Ca dansa il viziteaza si pe Basel nu ma mira.In mod normal nu-ti bati capul cu sluga prea-plecata pentru ca ea oricum executa intocmai si la timp ordinele primite.Dar cand sluga este in corzi , nu ca-n vara lui 2012 ce-i drept dar umplut de cacat datorita afacerii Nana-CEC, mai faci un mic efort chiar daca ai un rictus de scarba pe fata.

Din acest peisaj nu putea sa lipseasca Zgonea-Cap patrat-Zaroni.In general oltenii au renumele de a fi baieti destepti.El este o nefericita exceptie.Batranu’ avea o denumire pentru un oltean prost:oltean parat.Si o spunea fara rautate fiind si el oltean.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: