Smetia-n bot.Imposibil de oprit.Macar incercat de contracarat.

16 Jan
 1. Avand serviciile la degetul mic este foarte greu de presupus ca Baseaua nu stia de “ancheta jurnalistaica” a varanului in care era data-n gat manaria cu vanzarea statiilor de carburanti catre Gazprom si parandaratul/ taxa de protectie/ onorariu notarial , spuneti-i cum vreti.Nu avea cum sa opreasca tavalugul Antenelor si scandalul imens care se prefigureaza. Nu-i ramanea de facut decat sa forteze o contralovitura in stilul sau caracteristic . A picat la fix turneul european al Victoritzei.Sunt gata sa pun pariu ca intalnirea cu Lulutza Kovesi s-a facut la sediul DNA la cerea acesteia din urma, bineinteles sprijinita de basel si de Duane. Daca avea o problema cu justitia romaneasca madam Nuland ar fi solicitat o intalnire cu toti factorii implicati, ministru al justitiei, procuror general, presedinte CSM, procuror sef DNA  si nu numai cu unul dintre ei.Nemaivorbind de presedintii celor doua camere legiuitoare ale parlamentului.Socoteala  nu s-a potrivit cu cea a distinsei emisare.Ca urmare a iesit luni  sa ne anunte Apocalipsa si azi s-a dus la Van Rompuy, neinvitat, cerand niste chestiuni care sunt pe agenda lui personala si pe care nici o institutie invocata nu a dat vreun semn ca o baga-n seama prin asta facand de rahat tara intraga pentru ca, nu-i asa, presedintele  este intatiul diplomat al tarii. Ce a cerut? Randuiala in Republica Moldova si “shenghen” pentru tot romanul?! Interventia OSCE? Pai pe aia toti ii doare-n cur de Republica Moldova , de amaratii de romani din Transnistria iar in ce priveste “shenghenu'” s-au pisat pe noi pe rand, cu bolta si cu jet cam toate tarile care conteaza din UE.
  PS. Acum cateva minute, in timpul conferintei de presa regulamentara de dupa intoarcerea de la “brusel” a avut o reactie , cum sa-i spun , complet deplasata, aiuritoare, la intrebarea pusa de reporterul A3. Morala: Varanul l-a atins crancen la ficati.Scarba mea  pentru acest personaj deriva si din faptul ca pe cea mica a pus-o la adapost dupa ce a bagat-o in parlementul european sacrificand-o pe Monica Ritzi care, probabil , va face parnaie si a bagat-o la inaintare pe cea mare in cacturile numite CEC-Nana si Gazprom.
Advertisements

2 Responses to “Smetia-n bot.Imposibil de oprit.Macar incercat de contracarat.”

 1. alice January 17, 2014 at 11:12 am #

  Facem pariu ca in doar cateva zile Varanul e luat?
  Dupa care se va asterne linistea. Punct.

  • razvancoltea January 17, 2014 at 12:37 pm #

   Nu cred.Deja tavalugul e pornit si nu e implicat numai varanul. Aceste scurgeri de informatii nu pot veni decat dinspre “prietenii care stiu de ce” si anume din factiunea care a defectat in favoarea noilor stapani.Remarca diferenta dintre cele doua scandaluri: la Nana Baseaua s-a autodenuntat. Cu Gazpromul a fost dat in gat. Nu-mi fac nici o clipa iluzia ca actele notariale ale Nelutzei sunt redactate de niste secretare tinerele, prostutze si ingenue.Tot personalul ei este verificat pana-n varful unghiilor de catre servicii sau poate chiar fac parte din acestea. Deci o scurgere de informatii involuntara, din prostie sau cu motiv de cancan o exclud.De asemenea , nici Gazprom nu sunt tocmai niste comercianti oarecare. Si, pana la acest moment, nici vanzatorii benzinariilor nu s-au grabit sa dea pe goarna onoarea pe care au avut-o prin parafarea actelor autentice de catre intaia notaritza a tarii. Iar o saltare a varanului pentru un stagiu de odihna fortata nu-l va determina sa inceteze ci din contra pentru ca nu mai are nimic de pierdut. Am observat in ultimele zile o repozitionare a mercenarilor Antenei impotriva psd-ului pentru ca , nu-i asa, varanul s-a bazat pe ei in “martea neagra” si din nou infantilul nu a performat.
   Scandalul Gazprom il depaseste cu mult in dimensiuni pe cel de la Nana. La Nana pozau in agricultori. Aici e vorba de cu totul altceva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: