Sindromul "Procuristan".

23 Jan

O stire a trecut neobservata in noianul dementzei ce a cuprins media romaneasaca si anume un  fel de dezmintire care a aparut pe DC News in partea dreapta a paginii. Dupa o zi si fara sa o bage nimeni in seama.Anume ca nu procuratura l-a cautat pe doctorul cazut in Apuseni , Calu, ci cu totul altcineva.Anume niste handicapati dela ITM Cluj (Inspectoratul Teritorial de Munca). S-a aflat semnificatia unor  litere si anume CSM.  Toti cei care se uitau la stiri precum si doctorii de la ELIAS s-au gandit la ceva groaznic , ce tine de procuratura.Se pare ca respectivele litere insemnau, cumva,  Comitetul de Securitate in Munca. Da Doamne sa ma insel!! Inteleg ca imbecilii birocrati de la o institutie a statului nu au avut altceva mai bun de facut decat sa demareze o ancheta despre un accident de munca, recte al doctorului Calu.Colegii lui de la ELIAS au presupus ca este anchetat pentru trafic de organe.Ma opresc pentru ca mi se face scarba.
Revin la chestiunea esentiala: incep sa am convingerea( aproape certitudinea) ca deciziile de a nu fi folosite anumite tehnologii accesibile lor si  nu noua , pulimii, mai ales geanta MAI care putea sa-i detecteze pe amaratzii din munti ,se datoreaza FRICII. Fricii de organe. De un putzoi de procuror care poate sa-ti futa viata. Ca daca aprobi o anumita procedura cineva, cumva, candva, poate sa te cheme la extemporale si dupa  6-7-8 ani sa intri in puscarie.Altfel , nu-mi explic de ce labagii de la MAI nu au dat liber la valiza de interceptare.Toti s-au fofilat de raspundere si de o prezumtiva raspundere penala. Pentru ca asta e imaginea Republicii Procuristan.Din sculare in culcare vedem la posturile de stiri anchete, descinderi cu mascati, retineri, arestari si linsaje mediatice facute de o gramada de handicapati, “jurnalisti” dar, mai ales. tradatori de tara precum Monica Macovei(nume luat la intamplaare, daca intelegeti ce vreau sa spun).Toti, dar absolut toti, care aveau putere de decizie cu adevarat(nu ma refer la cacatzii pusi pe functzii politic) s-au pishat pe ei gandindu-se ca, poate, peste cativa ani, vor fi trimisi in judecata si, dupa cativa ani apoteotici, vor ajunge in fata plutonului de executie comandat de madam stanciu.

Advertisements

2 Responses to “Sindromul "Procuristan".”

  1. Florin Staicu January 24, 2014 at 9:34 am #

    Un lucru e cert : atat de hulita Securitate “a lu' Ceausescu” nu indraznea nici macar sa viseze la abuzurile si la porcariile comise azi cu dezinvoltura de o (mare) parte a procororilor si a judecatorilor lu' zbanghiu de la Cotroceni …
    In opinia mea , principalii vinivati pentru marasmul in care am fost adusi sunt de departe aceste jigodii , care au ajuns sa se creada si sa se comporte ca un fel de semizei aflati dincolo de legile si de constrangerile muritorilor de rand . Sper sa ajung sa-i vad adunati , inchisi , judecati si pedepsiti pe masura nenorocirilor aduse asupra acestui popor .

  2. razvan coltea January 24, 2014 at 1:59 pm #

    Odata si odata o sa le vina si lor randul.Sa dea socoteala pentru porcariile comise.Cei ce si-au facut treaba in mod corect, legal, nu au a se teme.Ceilalti, insa, pun pariu ca nu dorm linistiti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: