O impresie gresita.

30 Jan

Am crezut ca Realitatea TV este un post care il sprijina pe Antonescu. M-am inselat. Prestatia de ieri a celei ce era trimisa pe centura politicii in 2005 , cunnilingusul pe care i l-a administrat tziitoarei nationale precum si atitudinea scarboasa de azi dupa anuntul aceleiasi demisionare dovedesc ca postul ghidonat de Gusa( unele guri rele spun ca este amantul Laviniei) o sa fie portavocea Partidului Miscarea Hahalerelor.
Partea  de tot rasul a fost devansarea conferintei de presa a reintromisionatului la orele 14:30 ca sa-i lase locul liber celei ce o sa devina de facto omul nr.2 in acest partid.Numarul 1 o sa fie Baseaua. Previzibila este si migrarea unora catre acest partid. Dar degeaba mutzi cacatul din stanga-n dreapta ,  tot cacat ramane.

Advertisements

3 Responses to “O impresie gresita.”

 1. Anonymous January 31, 2014 at 8:02 am #

  Daca l-ai fi vazut aseara pe Rares Bogdan pupandu-l in cur pe Nasu' din suflet, ti-ai fi dat seama, o data in plus, ca era o cartita. Comisia care l-a audiat pentru postul de presedinte interimar al TVR a avut fler…

 2. Anonymous January 31, 2014 at 8:10 am #

  Referirea era la cazul GFR. Incerc sa citez: “singurul care a tras un semnal de alarma in privinta lui Gruia Stoica a fost Presedintele Basescu!”. A insistat si a repetat de cateva ori aceeasi fraza, pentru a o puncta.
  Ce a omis el sa spuna? Pai a omis sa spuna, ca Presedintele, desi avea de la “servicii” informatii cu privire la GS, a preferat sa le tina la serta, sa asiste amuzat la felul in care se cheltuiesc bani pe licitatie, apoi sa iasa la Teveu in ultima zi, ca sa salveze natia si sa-l bage pe Pnta in corzi doar insinuand ca e ceva la mijloc. Mare om de stat! Mare caracter!

 3. razvan coltea January 31, 2014 at 8:38 am #

  Da, de cateva zile asist cu sila la “rebrenduirea” acestui post de stiri. De fapt semnalul de alarma , din punctul meu de vedere, a fost aparitia centuristei basiste “sub acoperire” Lavinia Sandru. Mare luptatoare antibasista dar cu sot primar PDL ce a incolonat sute de oameni pentru vot in Slatina. Apoi tandreturile evidente , scarboase , cu Gusa atunci cand au prezentat acel festival eco- independent de la Felix(daca nu ma insel). Probabil ca se stia de ceva timp ca politica lor editoriala o s-o carmeasca fatis spre jegul nou aparut pe piata politica altfel nu se explica migrarea multora de la Realitatea catre RTV , post pontist pana la noi ordine.Iar de la producerea accidentului din Apuseni au preluat toate temele aparute in media care incrimineaza guvernul Ponta(nu ca n-ar avea dreptate). Ceilalti au pus batista pe tzambal. In ce priveste cazul Gruia Stoica ai dreptate. Iar gashca infantilo-antonesciana a inghitit cu lingura mare toate capcanele in care a fost atrasa. Mai urmeaza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: