Inceputul sfarsitului.Ala adevarat.

11 Feb

Pentru prima data in ultimii 20 si ceva de ani cineva si-a permis sa-l atace direct pe nemuritorul Muguras.Pe surse s-a auzit ca Nea Nelu ar mai fi incercat debarcarea  dar a ramas la nivel de zvon. Muguras nu este de capu’ lui.Este sustinut de marea oligarhie economico-financiara mondiala, aia care da ora exacta in omenire.Aia care-l pune pe Obama si tot aia care-l va umili si debarca daca va fi cazul.Este prezent la reuniunile grupului Bilderberg si tot ce da el pe goarna este sorbit de parca ar fi cuvintele sfantului Ioan Gura de Aur.El a facut in toti acesti ani jocurile marilor banci straine care, asa cum vede oricine, nu au facut si nici nu vor face nici un fel de favor tarisoarei noastre si bastinasilor care o populeaza. Ca sa n-o mai lungesc, daca ideea electoratei a fost a Bancii Nationale asa cum sustine baseaua inseamna ca dansa a fost transmisa in plic mugurasului fiind , axiomatic vorbind, in folosul institutiilor financiare straine si in defavoarea noastra chiar daca este prezentata drept un mare ajutor facuta amaratilor care nu-si mai pot plati ratele. Prin atacul lansat direct, cu tinta precisa, asupra Bancii Nationale baseaua i-a atacat direct pa marii camatari internationali. Nu a facut-o pentru ca i-ar pasa de amarasteni ci pentru ca este in plina campanie electorala in favoarea partiduletzului creat special ca Nutzi sa iasa pe sticla iar fi-sa sa mai fie introdusa odata in parlamentul european. Si a mai lansat atacul pentru ca ii este foarte clar ca a fost lasat din brate de catre mult iubitul sau occident fiind deja pe cont propriu.
In aceste conditii mie imi este evident ca steaua sa norocoasa incepe sa apuna.Nu numai ca nu va mai fi aparat dar exista mari sanse sa pateasca ce a patit si Gull in Turcia sau oricine care s-a pus de-a curmezisul camatarilor.In momentul in care afirmi ca BNR este controlata de un guvern corupt comiti un act de lesmajestate si , cel mai important, suporti conseciinte.Poate chiar ce-a patit Klaus in Cehia.

Advertisements

7 Responses to “Inceputul sfarsitului.Ala adevarat.”

 1. Florin Staicu February 12, 2014 at 6:35 am #

  Inclin sa-ti dau dreptate , mai ales ca atacul se suprapune peste conditionarea semnarii acordului cu FMI . Incerc sa inteleg ratiunea atitudinii , dar nu reusesc . S-ar putea ca apetitul pentru jocul la cacealma sa-l coste , de data asta , pe zbanghiu . Si cand te gandesti ca exact zilele trecute discutam de chestiune …

 2. razvan coltea February 12, 2014 at 9:58 am #

  Cam tot ce face zilele astea aduce a joc la cacialma. Mai mult, afisarea la Cluj alaturi de “Miscarea Populara” , atragerea si a slugii Boc in cadrul ei este o incalcare flagranta a constitutiei de care, inca o data, a aratat ca i se rupe.Aseara am urmarit partial tocsoul in care a performat alaturi de jigodia de Turcescu. Nu poti sa nu remarci ca omul are un tupeu iesit din comun. Iar faptul ca este din ce in ce mai mult lasat din brate de proptelele lui occidentale rezulta si din faptul ca , pe langa porcariile comise in cazurile Nana-Gazprom care atarna foarte greu in balanta crearii unei imagini favorabile unui viitor imun al unei institutii internationale- practic spulberata, influenta lui ca personalitate numarul unu se apropie de sfarsit la modul fizic iar serviciile care l-au sprijinit pana acum sunt in plin proces de repozitionare. De fapt este un balast care va fi azvarlit peste bord.Se pare ca reintromisionatu' le ridica mingi peste mingi la fileu: afirmatia ca Renault se retrage partial din Romania(catastrofala avand in vedere ca aceasta firma este un jucator global de prim rang) precum si atacul contra BNR-FMI- oculta . Astept cu maxim interes ce va urma.Oare punere sub acuzare a lui Duta si cercetarea lui Pinalti sa fie primele semne?

 3. Anonymous February 12, 2014 at 4:13 pm #

  Nu cred in cacialma.
  Desi in 2004, Basescu a jucat la cacealma. Daca Stolo nu era de acord sa se retraga si se punea (cum spunea bunica) “de-a doua”?
  De data asta omul are lectiile facute. A avut tot timpul sa-si studieze adversarii si sa identifice si sa promoveze mijloacele.
  Nu cred ca s-ar expune..
  Alice

 4. Florin Staicu February 12, 2014 at 4:19 pm #

  Observ ca Victoras , oportunist cum il stim , n-a scapat ocazia sa marcheze si s-a napustit la BNR sa-l pupe-n fund pe Mugurel si prin el pe sforarii mondiali . Tradus in limbaj curent , gestul inseamna “sprijiniti-ma pe mine si va voi slugari mai bine si cu mai multa credinta decat a facut-o zbanghiul” . Pentru noi inseamna ca schimbam un tradator imprevizibil cu unul previzibil (sau “pleaca-ai nostri , vin ai nostri , noi ramanem tot ca prostii”) …

 5. razvan coltea February 12, 2014 at 4:33 pm #

  Asa e, ai dreptate.

 6. razvan coltea February 12, 2014 at 4:41 pm #

  In 2004 nu a fost cacialma, macar nu in acceptiunea normala a termenului.Rocada s-a facut la comanda unor papusari (americanii in opinia mea, am mai scris despre asta) .Este total exclus ca Draga Stolo sa fi miscat in front.Nu uita ca a fost niste ani la Banca Mondiala, deci la Washington. Tot ce a executat el in acea perioada a fost la ordin.
  Intr-adevar,in principiu, omul are lectiile facute si s-a antrenat multi ani pentru astfel de situatii.Problema lui este ca timpul nu mai are rabdare cu el: vin europarlamentarele, deci primul test serios pentru partidul mosit de el, dar mai ales vine scadenta din 21 decembrie.Este presat de timp si asta o sa-l determine sa comita multe greseli.E presat atat de timp cat si de disperare.

 7. Florin Staicu February 12, 2014 at 5:13 pm #

  Cacealma = Inducere în eroare a adversarului, dându-i impresia că ai cărți mai bune decât ale lui. P. gener. Păcăleală, înșelăciune. (DEX)

  In cazul dat , sunt sanse mari ca “pacaleala, inselaciunea” sa nu tina . Sforarii care l-au mandat pe Mugurel sa-i reprezinte loco sunt maestrii inselaciunii , asa ca …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: