Infantilizarea guvernului.

11 Feb

Ma intrebam zilele trecute, atunci cand psdistii au fost loviti la ficati cu propunerea  Iohannis , cum vor reactiona dupa doua zile in care au avut timp s-o rumege. Azi au reactionat in cel mai imbecil mod posibil , anume prin infiintarea unor posturi in guvern care sa dilueze, sa goleasca de continut lovitura de imagine Iohannis. Propunerea ca indatoratul la Varan ,Daniel Constantin, reprezentantul unui partid de facto inexistent pe esichierul politic, sa devina vicepremier iar puzderia de ministrii fara portofoliu , printre care minunata Maria Grapini, sa devina ministrii plini este in stilul cretinoido-infantil al celui care fara PNL si Antonescu ar fi ajuns premier doar in visele sale erotice producatoare de polutii. Am reusit sa pricep ca galonatul izmenar de 4 stele Oprea a trebuit sa primeasca un fel de sinecura guvernamentala datorita contributie sale esentiale, tradare ca s-o spun p-a dreapta, care a ajutat daramarea guvernului-unguent .Pentru asta tradatorii prosti da’ multi de la unpr au primit o gramada de locuri in parlament care in mod normal li se cuveneau pesedistilor . Prin aceasta miscare superinteleapta ne-am trezit cu o gramada de hahalere care, mai dihai, au reusit sa-si creeze un grup parlamentar propriu, destul de mare si , ulterior sa se gonfleze  cu caricaturile care au fost bagate in sunet de fanfara de bufonul national si haznaua lui de televiziune adorata de o buna parte din populatia posesoare de IQ subdimensionat.
De parca imbecilitatea de azi n-ar fi fost de ajuns ieri s-a lansat o noua Uniune pe post de antreu .Si cum rahatul nu e complet daca n-are si  motz a fost scos la inaintare sperietoarea de serviciu Oprescu.
Tragand linia constat ca s-au pus sabiile pe masa.Faza de infipt cutite-n spate a trecut.Ruperea USL este la un  lat de ac de gamalie.USD in mod practic nu exista.Este PSD  asezonat cu Antena 3 si o gasca de tradatori. Cascavalul si orgoliile personale le-a luat mintile liderilor USL. Nu cred ca realizeaza ca scorul obtinut la alegeri ca USL este mult mai mare decat ar fi putut sa obtina daca ar fi participat separat. Inclin sa cred ca si in momentul actual mentalul colectiv percepe mult mai favorabil notiunea de USL decat PSD sau PNL. Dar cum bine observa un prieten: inainte sa te piarda Dumnezeu iti ia mintile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: