Culoarul.

12 Feb
Intr-o postare precedenta (Ponta si Crin.Predictie.) remarcam un inceput de culoar pentru Crin.Reiau doua pasaje:
“Observ in ultimul timp ca lui Antonescu i se creaza un culoar, o partie , pentru a fi pozitionat cat mai bine in pozitia de start pentru toamna. Evenimente foarte recente imi dovedesc asta. Gruparea de liberali  filo-pontista din guvern a primit lovituri foarte puternice: Radu Stroe a plecat cu suturi in cur iar scandalul Carpatica-Chitoiu ii trage pe linie moarta pe Radu Rusanu si pe pupilul sau , sotul doamnei interceptate. Poate chiar si condamnarea previzibila a lui Fenechiu il scapa pe Antonescu de niste obligatii pe care le are fata de acea grupare din Moldova(din care face parte si Chiuariu). Si este de asteptat o curatenie generala in PNL inaintea europarlamentarelor.”…..
“Asa cum Varanul a mizat pe Ponta pentru a scapa de parnaie cred ca si uzurpatorul de calitati oficiale, guvernatorul reintromisionat , mizeaza pe Crin pentru aceiasi problema. Socoteli gresite pentru amandoi din punctul meu de vedere. Varanul a luat o tzeapa mare cu glumetzul iar lui Base nimic nu-i garanteaza ca  odata instalat la Cotroceni Antonescu n-o sa-l haituiasca . Dar nu are de ales. Antonescu este, oricum o dai si o intorci, mult mai putin jigodie imprevizibila decat Parshivel.”
Doua evenimente foarte recente imi intaresc convingerea.Primul este atacul iesit din comun lansat de “guvernatorre” catre celelalt guvernator-Muguras.Azi dimineata a iesit la interval si CTP-ul cu un atac mediatic la fel de brutal impotriva celuilalt candidat prezumtiv-Oprescu. Sa fie oare o simpla coincidenta? Nu prea cred. Deasemenea, reintromisionatu’ a mai folosi si termenul de “jeg” atunci cand s-a referit la Varan.Pana acum l-a facut in fel si chip dar niciodata nu a folosit un asemenea cuvant.Ori Antena 3 a intors armele impotriva lui Crin si este de asteptat ca dupa refuzul dispretuitor al acestuia de a-i accepta nominalizarea tzutzarului Daniel Constantin sa reverse hardaie de laturi asupra sa.
Nu am nici cea mai mica indoiala ca fiind detinatorul absolut al stenogramelor, timpanelor, imaginilor, documentelor clasificate etc. etc., hahalera sa nu uzeze de toate aceste mijloace pentru a-si atinge scopul final: scaparea din ghearele unei justitii care ,daca va fi la fel de independenta si dupa 21 decembrie ca pe vremea sa, o sa-l bage destul de rapid la puscarie.Faptul ca mizeaza pe Antonescu pentru a scapa de acest deznodamant imi este tot mai clar pe zi ce trece.Repet, am convingerea ca mizeaza pe un cal gresit dar e fix problema lui. Ma astept ca in toata perioada premergatoare alegerilor prezidentiale sa faca tot ce-i sta lui in putinta pentru netezirea candidaturii castigatoare a lui Crin.Are toate mijloacele la dispozitie basca faptul ca nimeni nu-i poate pune leucoplast la gura si nici sa puna zavor usii de labeunu tv.Si, deloc de neglijat din punctul meu de vedere, o atitudine tot mai antioccidentala care poate prinde foarte bine la un electorat care de foarte multe ori s-a simtit umilit de toate inaltele porti la care acelasi personaj s-a ploconit pana acum.Ori Crin este singurul lider politic din Romania perceput ca usor antioccidental.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: