Etaju’ si sondaju’.

24 Feb

Nici nu s-a incheiat in mod oficial mariajul dintre PSD si PNL  ca, hop, a si aparut un sondaj care , surprize-surprize, il identifica pe Antonescu drept vinovat pentru aceasta. Acest sondaj efectuat de catre CSCI (condus de un flacau pre nume Dan Sultanoiu, consilier de imagine al infantilului) incununeaza campania mediatica paroxista dusa de peste un an impotriva lui prin intermediul Rahat TV  si a diferitelor entitati aservite camarilei pontisto-socrista. E de asteptat ca in zilele urmatoare , pe principiul bulgarelui de zapada si cu largul concurs al Antenei 3, si celelalte “institute de sondare” sa reverse hardaie de laturi in capul lui Antonescu.Si in tot acest timp infantilu’ va sustine sus si tare ca el usturoi n-a mancat si nici gura nu-i duhneste.Am ferma convingere ca dimineata, atunci cand se priveste in oglinda, Parshivel vede un egal al lui Holande si al lui Tony Blair.Si probabil , avand memoria scurta precum  putza de furnica, crede sincer acest fapt. Ca daca memoria lui ar functiona la parametrii normali si-ar aduce aminte imediat ca-n vecii vecilor n-ar fi poposit curul sau mare pe scaunul de la Palatul Victoriei fara concursul lui Antonescu.

Advertisements

2 Responses to “Etaju’ si sondaju’.”

  1. Anonymous February 25, 2014 at 8:06 am #

    Razvan, exagerezi…pastreaza logica: si fara mariajul cu ponta, Crinuta n-ar fi ajuns sefa la senat…
    Sigur, Antena a pus tunurile pe ei. E adevarat. Dar are si pe cine: PNL are multe probleme si doar simpatia fata de Antonescu te face sa nu-i judeci mai aspru. Sper ca Antonescu sa faca prostiile cele mai mari inainte de alegeri, nu dupa, pentru ca altfel ne vom trezi cu o cocota in frunte. Cu motz. Ca, pana la ora asta, si eu il votez. Cu o mare indoiala.
    Alice

  2. razvan coltea February 25, 2014 at 9:45 am #

    Da, fara mariaj nici el n-ar fi ajuns sef la Senat.Cum va si parasi aceasta functie cu maxima viteza daca se rupa carutza.PNL are foarte mari probleme, o lipsa acuta de creiere, asa cum am mai spus si cu alte ocazii.Din opozitie este foarte greu , doar daca esti total cretin, sa faci foarte multe greseli. De fapt asta cred ca este miezul problemei: pesedistii au fortat plecarea din mezalianta cu basistii mult prea aproape de scadenta alegerilor.Macar liberalii au fortat-o intr-un moment mult mai bine ales.Dandu-i timp infantilului sa comita toate tampeniile posibile si imposibile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: