Din ciclul "etaju’ si sondaju’":delirul.Si o analiza.

28 Feb

Imaginatia , ca altfel nu pot s-o numesc, de care da dovada televiziunea de casa a infantilului pe care cu mult drag o numesc CACAT TV se pare ca nu numai depaseste orice  limita acceptabila ci deja a depasit granita dupa care poate fi numita delir.Altfel nu pot sa-mi imaginez cum , la doar cateva ore dupa aparitia expiratului politic, proaspat si tomnatec insuratzel pentru a cincea oara( daca nu ma insel) si degraba trecator la catolicism din motive de pasarica a scos din gaura curului gandirii un sondaj din care rezulta fara drept de apel ca in cazul unei confruntari la prezidentiale respectivul pensionar buhait il spulbera pe Antonescu la prezidentiale cu un fabulos scor de 79-21.La suta!! Cum, de altfel, tot acelasi post de cacat il da pe demult trecutul in uitare “unguent-alifie” ca fiind peste acelasi infam Crin in aceiasi competitie. Dar sa trecem de la rahaturi la lucruri un pic mai serioase.
Am cautat rezultatele alegerilor parlamentare din 2012.Exact, alea in urma carora PDL s-a transformat peste noapte intr-o cocota batrana sulemenita mult prea strident pentru a mai provoca erectia pana si unui marinar statut dupa multe luni pe mare.Ca si figura pleostita a intaiului marinar al tarii care, din cauza prea multor accidente ale istoriei culminand cu “duminica tampitului”, a ajuns sa suporte acea traire in imediata apropiere a redegistei Angelika, la premiul Nobel pt.pace. Angelika ce, in mod categoric, n-a avut nici un fel de dosar la STASI. Ar trebui sa urmeze un hahait basescian dar ma abtin.Una peste alta , rezultatele alegerilor din 2012 aratau cam asa( cu mici aproximatii):
-USL, deci PSD+PNL+PC(HA!HA!HA!),adica LOVE=59%
-ARD, adica cei ce o ardeau baseste=16,50%
-PPDD, adica cei care , partial, au transformat acea zi in “duminica imbecilului”=14%
-incredibil, dar oarecum logic, UDMR= 5%
Asta a fost rezultatul efectiv al celor care s-au prezentat la vot.Adica al acelora care , fara prag, fara cei fantasmagorici 18.200.000 de romani traitori pe toate meridianele lumii si care, teoretic se puteau prezenta la vot la consulatul din Sidney(sper ca nu gresesc locatia) tocmai din Perth sau din Alaska la consulatul din Los Angeles.Sau, cel mai drag mie, din Reunion la ambasada din Paris.Inca astept ca un pat liber de la Jilava sa fie ocupat de super intelectualul Baconski.
Ca in urma unei cretinarii numita “vot uninominal” un neica nimeni de pe locul trei a intrat in parlament in dauna unuia de pe locul unu  cu doar 49,99% s-a ajuns ca USL sa ocupe 70% din scaune este alta poveste.
Asta imi spune urmatoarele: ca, desi ma asteptam ca in urma votului de 7,4 milioane din iulie sa urmeze un tzunami politic devastator pentru cei ce traiau cu hahalera-n suflet , rezultatele concrete de la urne nu au fost pe masura asteptarilor USL.Faptul ca au obtinut mult mai mult decat 49,99% care i-ar fi dat posibilitatea guvernatorului sa puna pe cine voia carbaciul sau in fruntea guvernului si sa insaileze o majoritate in functie de vointa aceluiasi organ a trecut pe un plan mai mult decat secundar realitatea nu tocmai infloritoare.Iar imperfectiunile unei legi idioate care a permis intrarea in parlament a unui numar suplimentar, foarte mare, de indivizi cu aceleasi insusiri ca ale legii a pus bomboana pe coliva camarilei basiste si a declansat carnavalul victoriei fara drept de apel a celor care , dupa doar un an si putzin, au divortat cu strigaturi.
Acum sa revenim la situatia reala: un asemenea scor nu cred ca se va mai repeta cel putin 20 de ani de acum incolo.Cei care se cred , intr-un fel sau altul, mostenitorii USL se insala amarnic.Scorul , dezamagitor din punctul meu de vedere , a fost obtinut de PSD+PNL adica 1+1=2. Cacatul in aspic numit PC nu se pune. Daca atunci ar fi candidat separat, chiar in conditiile de ura generalizata impotriva lui “el comandantte”, nu ar fi obtinut un scor asa de mare.Practic s-a votat o himera. Ori a te baza pe o vanare de vant pentru europarlamentare si, mai ales, pentru prezidentiale este o mare eroare si denota o lipsa de maturitate incredibila a principalilor actori politici ai tarii.A-l pune pe Tariceanu sa presteze o asemenea partitura grotesca , a-l lua in brate si a-l primi in biroul de la Victoriei, a-i aduce la guvernare pe UDMR fara nici o tresarire a fetzei zambitoare, glumetze , arata totala inconstienta a celor care vad doar 70% ignorand total restul de 40% care efectiv nu au dorit USL-ul la guvernare.Deci alegerile din decembrie se joaca.Si rezultatul este total imprevizibil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: