Grasunul analist a gasit deja raspunsul.

9 Mar

In postarea “Santajul” din 02.03.2014 observam ca Baseaua nationala, acest guvernator mentinut in functie printre altii chiar de catre cel care s-a produs la postul basist PRO TV in emisiunea “Dupa 20 de ani” , se vrea prim ministru dupa ce isi va incheia dublul sau mandat. In aceasta seara Bogdan Teodorescu , pe principiul “ba p-a ma-ti!” identifica pe cel care il va pune pe Basel la Palatul Victoria fara nici un fel de indoiala. Acesta este Antonescu.O spune direct pornind de la afirmatia facuta de Antonescu dar in cu totul alt context pe care ni-l amintim cu totii.Toata emisiunea lui Tudor a fost o pledoarie impotriva celui nu doar prezumat ci identificat cu limpezime ca este omul lui Basescu. Umflatul afirma ca daca se vor confrunta Ponta cu Antonescu in turul doi automat unul dintre ei este omul lui Basescu si ghici ghicitoarea lui cine este .Deja semnarea pactului de coabitare si blatul cu procurorii care a dat semnalul dezlantuirii bratelor armate ale Basei Voda contra liberalilor au trecut in categoria evenimentelor nesemnificative.Cum la fel se pare ca a fost stearsa cu buretele si toata perioada de coabitare minunata intinsa pe aproape tot parcursul anului 2013. Infantilu’ este identificat cu luptatorul antibasist care mai degraba moare decat sa se predea precum soldatul din garda lui Napoleon. Portretul robot al viitorului presedinte a fost creionat de acelasi analist.Seamana izbitor cu al glumetzului sau , poate , cu al lui Maior(asta in varianta in care infantilu’ sufera o criza de lasitate si n-o sa vrea sa dea fata cu Antonescu in campania electorala.Sa nu uitam ca acest socialist politicos, calm, echilibrat a mai comis-o de cateva ori, prima data la “brusel” cand cu lista de porunci si ultima data cu fuga din calea Victoritzei Nudelman.Partea cu adevarat amuzanta este ca madam Nudelman a venit in Romania precum si in alte tari din zona cu absolut alte probleme.S-a vazut un pic mai tarziu in maidanul din Kiev).
Deja in cursul emisiunii s-a stabilit fara drept de apel cine cu cine este aliat, bineinteles liberalii cu partiduletzele basiste si este data ca sigura trecerea PNL la popularii europeni .
In concluzie, strategia aliantei pesedistilor pentru prezidentiale a fost trasata iar principalul strateg este specialistul in comunicare politica Teodorescu. O mica intrebare de final: oare nu tot acelasi superstrateg l-a consiliat pe Nastase in 2004? Si in 2009 pe Geoana, ma rog, printre altii?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: