Argintii tradarii.Sau despre Iuda.

10 Mar

” Este probabil cea mai ruşinoasă atitudine a unui fost preşedinte al PNL. PNL a avut mulţi preşedinţi, unii dintre ei au murit în puşcăriile comuniste, alţii dintre ei, chiar dacă au părăsit partidul – vezi Stoica, Stolojan – parcă totuşi nu au fost în situaţia atât de jenantă încât să ajungă la mâna şi la uşa PSD”, a declarat Antonescu.”(sursa DC NEWS).
Desi am considerat-o mai mult decat improbabila , iata ca s-a indeplinit pana la urma.Dorinta de a-l shunta cu orice pret pe Antonescu, de a-i inchide toate caile de acces spre scaunul de la Cotroceni i-a determinat pe lacomii pesedisti sa accepte supremul sacrificiu, renuntarea la a doua functie in stat.Abia acum iese la iveala intreg esafodajul de manarii, de malversatiuni la care s-au dedat acestia in dorinta lor acerba de a-l scoate pe Antonescu din cursa si de a-si promova propriul lor om sau o momaie ce sa poata fi controlata de ei.Indraznesc sa emit o supozitie: nominalizarea lui Tariceanu , pe langa faptul ca s-a dorit o sfidare, o exhibare a pozitiei ca , deocamdata, pesedistii iubesc atat tradarea cat si pe tradatori, s-a facut si de frica.Frica de Antonescu! Nu m-ar mira ca in toamna intaiul infantil al tarii sa ne anunte ca prefera sa se lupte cu guvernarea , sa faca lucruri minunate pentru tara in loc sa se relaxeze la Cotroceni.Altfel spus, sa prefere, de frica, o functie in care esti numit decat una in care esti ales.Cu riscurile de rigoare.Nu m-ar mira prea tare ca Iuda sa fie propunerea unei foarte largi cooperative, ca alianta mi-e scarba s-o numesc, Daca-si rupe gatul macar nu e gatul lui Ponta sau al lui Oprescu, par egzampl. Si, daca stau bine sa ma gandesc, profilul creionat aseara de grasunul analist i se potriveste de minune .Calm, politicos, impaciuitor, bine-crescut,etc.etc.Ba inclin sa cred ca i se potriveste mai mult Iudei decat infantilului.
Un alt mesaj scuipat in fata noastra, a tuturora, este ca tradarea se rasplateste.Scuipat noua si livrat invelit intr-o aurita poleiala atat parlamentarilor cat si alorlalti asa-zisi oameni politici care ocupa diferite dregatorii mai mici. Si iarasi ma intorc la frica. Deci, meciul abia a inceput.Si se pare ca se joaca tare de tot pentru ca, altfel, nu faceau tot ceea ce fac hahalerele astea de cand Antonescu a demisionat de la tribuna parlamentului.Blestemul natiei noastre este ca intotdeauna se gaseste unul care sa linga in locul unde a scuipat altcineva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: