Cum se va pozitiona hahalera?

11 Mar
Indraznesc sa spun ca pozitionarea lui va fi previzibila.Pornesc de la o analiza publicata de Nistorescu in Cotidianul.Omul le zice bine , in principiu, dar nu e nici Mama Omida. Exact ca noi toti care ne dam cu parerea pe bloguri, mai mari sau mai mici, cateodata o mai brodeste iar cateodata o da-n bara. Nistorescu porneste de la o premiza daca nu falsa macar nu foarte consistenta:anume ca atat infantilu’cat si reintromisionatu’ au inteles dincotro bate vantul , adica lumina vine de la apus si au priceput amandoi ca geniile imbecile de la”brusel”precum si licuriciul doresc  o partajare a puterii in colonia lor .Deci, citez:”Nu-i exclus ca recenta pace făcută peste noapte cu Traian Băsescu să ne ajute şi ea să înţelegem evoluţia lucrurilor. Şi Traian Băsescu să fi fost ajutat să înţeleagă că nu e vremea potrivită să se joace de-a pusul tălpilor la stabilitatea din România. Şi, în acelaşi timp, Victor Ponta să fi aflat şi el pe cine ştie ce cărări că nu este vremea ca PSD-ul să pună mâna pe toată halca de putere din România. Şi pe Guvern, şi pe Parlament, şi pe Preşedinţie. Cu alte cuvinte, şi Victor Ponta pare să fi aflat că voinţa electoratului trebuie respectată şi că un pol de putere, adică Preşedinţia, ar trebui să ajungă în mâinile dreptei.”
Am mari indoieli fata de o asemenea posibilitate datorita catorva elemente:
-nu este vorba de nici o pace intre Basel si Parshivel.Este doar un foarte scurt armistitiu datorat belelelor pe care le are lasul occident din cauza Ukrainei dar pe care tot dansul le-a creat prin sustinerea fatisa a maidanului precum si a aberatiei ca madam Timoshenho este o victima inocenta a justitiei politizate a lui Ianukovici.O miza total gresita, cam cum a fost si Kosovo, unde “democraticii” lideri kosovari s-au dovedit ulterior niste excelete capetenii ale crimei organizate. Dar, deh, ce poti sa mai faci? Sa lingi unde ai scuipat? In nici un caz.Poate doar, in contrapartida, sa scuipi mai departe Romania pentru ca e nevoie intotdeauna de un tzap ispasitor.
-ca a aflat Victoras printr-o brusca iluminare ca halca puterii trebuie impartita e deja hilar.Pe infantil il doare-n cur de vointa electoratului.Daca ar fi avut vreo jena in respectiva parte a organismului nu ar fi actionat inca din primul moment al castigarii alegerilor in aceasta directie.Cum nici asa-zisele trageri de maneca ale occidentului nu cred ca se sustin de realitatea din teren.Occidentul nu a avut nici o apasare si nici o critica in momentul in care Baseaua si camarila sa a cumulat toata puterea in Romania in 2009.Pur si simplu se plia pe interesele lor si cu asta basta!
-cedarea presedintiei catre un personaj jenant cum este Tariceanu(ultima barfa in domeniu) nu are cum sa fie pe plac baronimii USL. Sa nu uitam ca asa baiat bun , plezirist, pizdar batran, etc. cum e Taricelu’ , Constitutia tot aia ramane. Si un retardat daca ar ajunge pe jiltzul de la Cotroceni si tot poate sa le faca probleme.Asa ca mai bine o marioneta dar din randurile lor.Poate Maior? Dar mai bine insusi Ponta.

-Baseaua a identificat intotdeauna o factiune pe care el a considerat-o mai profitabila scopurilor sale.Acestea le-am tot dezbatut si nu mai revin asupra lor.In decembrie 2012 , reevaluandu-l pe infantil, a semnat pactul de coabitare iar acceptarea numirii Lulutzei la DNA precum si a altor adjuncti din aceiasi cooperativa si securizarea fizica a lui Daniel Morar prin intromisionarea acestuia la mareatza curte( contrapartida pe care , vezi-doamne, a acceptat-o baseaua, adica numirea lui Nitu, l-a facut sa se cutremure de ras pana i-au sarit cuburile de gheatza din pahar si blonda i-a alunecat de pe genunchi) a declansat o vasta operatiune a binomului(misto termen) DNA-ANI care a facut praf si pulbere latura liberala a guvernului. In momentul de fata Baselu’ este perfect constient ca factiunea pontisto-antenista-raitarista este mult mai periculoasa decat ceea ce a mai ramas din PNL dupa asaltul bratelor inarmate.Asa ca, indiferent ce crede , printre altii, dl.Nistorescu, nimic n-o sa impiedice acest sinistru personaj sa actioneze dupa bunul sau plac si in functie de propriile sale interese care, precum maieul, se afla mult mai aproape de piele decat camasa.
In concluzie, nu occidentul le-a deschis ochii supra necesitatii ca un presedinte sa fie de dreapta. Povestea cu dreapta este din genul pe care le spui copiilor mici seara la culcare. Un presedinte “de dreapata” , adica nu o marioneta pesedisto-pontista, ii este necesara ca matrafoxul reintromisionatului. Si atunci, dupa consumarea momentelor de euforie de la televiziuni, cu membrii tineri ai guvernului care ne indruga ce minuni vor face ei si cu un nimeni, dar chiar nimeni , ca Felix Rache(de unde mama dracului l-a mai scos Varanu si pe asta?) care-si da din ce in ce mai des cu parerea, o sa se dezlantuie adevarata operatiune menita sa-l salveze de la binemeritata parnaie. Si ceva imi spune ca factiunea atacata n-o sa mai fie cea liberala.
PS.Daca-mi aduc bine aminte procesul in care Varanului i se cere o condamnare cu executare de vreo sase ani a fost amanata la Curtea de Apel pentru 8 aprilie.Sa nu uitam ca hotararea aceastei instante, dupa noul Cod Civil, este executorie.Deci exista 99% sanse ca in dupa amiaza respectivei zile Varanul sa ajunga in carantina la Rahova. Urmarea devastatoare o sa fie ca, dupa cateva zile de spume ale Gadea& co. politica redactionala a postului s-ar putea sa se schimbe.Pentru ca mercenarii-curve de la noi nu sunt in nici un caz descendenti ai samurailor .
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: