Preluare A.M.Press

25 Mar

“Ponta, prin uzurpare de Antonescu

lucian-avramescu   Rar mi-a fost dat să văd, în politică, un caz mai flagrant de uzurpare de personalitate și de însușire, prin joc diabolic și minciună, a ceea ce avea și era celălalt. În basme, da, zmeul, dându-se de trei ori peste cap, ia chipul celui căruia vrea să-i fure împărăția și se înfățișează norodului ca fiul cel îndreptățit. Îmi amintesc fără dificultate secvențele importante ale luptei cu Băsescu și ale constituirii USL, ca forța unică în stare să-l dărâme pe Băsescu. Antonescu era mereu pe metereze, Ponta mima un duel cu săbii de lemn și jucărie. A apărut guvernul Ungureanu. Ponta a mers să transmită de la tribuna Parlamentului un salut mieros de supunere și nu un strigăt de luptă și vrășmășie, lăsându-ne pe toți cu gura căscată. A fost primul mare semnal al minciunii pe care-o clocea în el. USL a ajuns la putere și Ponta a fărâmat, una după alta, toate promisiunile care răzbunau orgoliul umilit al celor 7,4 milioane de votanți antibăsiști. A semnat un insultător pact de coabitare, pe care Antonescu l-a mototolit și aruncat la gunoi. Azi cel care este arătat cu degetul și pus la stâlpul infamiei, prin cea mai diabolică propagandă pontistă, părând că el a semnat mizerabila înțelegere și nu Ponta, e Antonescu. Ponta i-a adus la loc toți procurorii lui Băsescu, cei cu care a făcut toate netrebniciile, începând cu Kovesi. Azi Antonescu e acuzat, cu durere fățarnică în glas, de colaborare cu ANI, cu Kovesi, cu sistemul care îl umilește pe Mircea Diaconu, când lucrurile stau exact pe dos. Încet, încet, cel care i-a uzurpat personalitatea lui Antonescu se cocoață în locul lui, inclusiv în locul pe care stătea pe merit ca principal aspirant la calitatatea de președinte al României. Azi Ponta e cerut, cu lacrimi în ochi, de organizațiile de femei, de mamele cu prunci la sân și văduvele de război, de organizațiile bărbaților politici celibatari și de întregul norod – așa rezultă din sondaje –  să nu ne abandoneze necandidând pentru Cotroceni. Te vrem, te vrem, te vrem, fie-ți milă de noi și nu ne abandona! Nu ne lăsa, pare a striga poporul, așa cum bocea Bobu, pupându-i mâna lui Ceaușescu. Uzurparea se face pe toate canalele propagandei și forței unui sistem care-i gata  să-și predea ștafeta, cu tot ce a însemnat el. Nimeni din oamenii lui Băsescu nu a fost și nu va fi atins. Băsescu însuși e învelit încet, încet, pe semnătura aceluiași Ponta, într-o armură care-l va face pe veci invulnerabil. În acest timp Antonescu e acuzat de unii care au interes să-l demoleze, dar și de mulți gură cască, victime naive ale manipulării, pentru ce a făcut și face Ponta, de departe cel mai talentat manipulator într-o țară cu o mare densitate de manipulabili din naștere.
Ponta e pe cale de a reuși să-și condamne la moarte, prin ardere pe rug în piața publică, ”prietenul până la moarte”, pentru a-l cita. N-o va face el. O va face ”poporul”, bine garnisit cu răspândaci, cu diversioniști îmbrăcați civil peste uniformă, muncitorește. Ponta se prezintă azi drept Antonescu din urmă cu doi-trei ani, acel Antonescu persiflat acum în cel mai mizerabil și nedrept mod. FSN stânga (Ponta) și FSN dreapta (Băsescu), mână în mână pe față și pe dedesubt, duc ultima bătălie pentru eliminarea ultimului partid istoric, PNL, pe care vor să-l facă mai întâi caricatură și apoi să-l strivească definitiv. PNL stă în gâtul acestui bolșevism renovat, condus de bogătașii care și-au făcut unele din cele mai mari averi din lume cu viteza luminii. Nimeni, în univers, nu s-a îmbogățit atât de iute ca politicii bogătași români. Cu un Băsescu, stăpân absolut al încropelilor de dreapta, vezi Doamne liberale, și un Ponta, ucenic destoinic al arendașului din Deal, învățăcel care și-a depășit deja maestrul, viața politică din România va arăta, în sfârșit, liniștită. O liniște în care prada a fost dovedită, iar poporul redevine ceea ce a fost, adică o masă amorfă de manevră pe care ei, cei de sus, nu dau doi bani.”

Am preluat integral articolul publicat de Lucian Avramescu pe A.M.Press. Comentariile sunt inutile.Astea sunt vremurile in care traim.Plus ca s-a mai lansat o bashina de presa si anume anchetarea lui Antonescu pentru cheltuirea unei sume”imense” dar care, din cate se pare , n-a prea fost cheltuita. Bineinteles ca v-ati dat seama ca a lansat-o CACAT TV  si preluata rapid si de VARANU’ TV. C-asai in tenis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: