Asaltul prin sondaje.Posibile conseciinte ale retragerii lui Antonescu din viata politica.

30 Mar

Ultimele doua sondaje aparute pe piata, ambele procreate de institute din imediata apropirere a infantilului (Dan Sultanescu si  “ideologul” PSD Vasilica Dancu-fainoshag) ne releva un PSD ca o lance-n plin avant, ca un falus in plin proces de erectie.O erectie de neoprit ce tinde spre priapism.Ambele ne prezinta un Victor Viorel care spulbera record dupa record de audienta in paralel cu un Crin care , daca-o tine tot asa, in maxim doua saptamani va dispare de pe scena politica. Ultimul deja a fost devansat de cvasi-absentul de doi ani  Unguent cunoscut mai degraba din campania de ridiculizare dusa cu mult succes de Antena in 2012 precum si din penibila chemare la lupta:”Fiti ungurenii mei!”. Nici unul dintre deontologii analisti care-si dau cu parerea pe marginea acestor sondaje la cele doua posturi obediente Pontei si camarilei sale nu observa un element de bun simt pe care “sondorii” nu l-au putut ascunde(observatia nu-mi apartine, deja in presa a fost sesizat aspectul): PSD & asoc. sunt binisor sub 50% iar celelalte partide si partiduletze sunt, puse cap la cap, peste aceasta cooperativa. Lasand la o parte ca PNL  este cotat in jurul unui procent incredibil de 14-15% , restul de partiduletze de sorginte basista , nationalista sau antisistem(vezi PPDD, tendinta exista si n-ar trebui neglijata) dau bine peste 50%.Ori este evident ca  PSD-ul nu poate aspira la mai mult de 40% si asta in situatia in care absolut toti naivii din tara asta vor pune botul la promisiunile pe care infantilu’ le face de doi ani de zile fara a se fi intampla absolut nimic. Votacii acestor partide resping din toata fiinta lor PSD-ul.Nu pun la socoteala alegerile europarlamentare ce sunt total atipice care daca vor strange 30% dintre alegatori va fi mult. In schimb , la cele prezidentiale va fi alta socoteala.Si in aceste conditii sunt gata sa pun pariu ca votantii “restului lumii” nu-l vor vota pe cel propus de PSD indiferent de cum il va chema.
Acum despre celalalt aspect: o retragere a lui Antonescu din viata publica sau, macar, din fruntea PNL va dezlantui o adevarata  bulversare a vietii politice .Abandonati de pastorul lor si nerecunoscand niciodata in sinea lor pe Iohhanis drept adevaratul urmas al  Crinului  se vor alatura Taricelului-Virinel-Iuda in dorinta de revenire la ciolan dupa cum le-au promis in mod direct toate varfurile PSD in frunte cu caricatura lui Titulescu. Dar, surpriza, locurile la cascaval sunt deja ocupate de UDMR si de inca vreo cateva personaje cooptate din partiduletzele-satelit UNPR si PC-Antena.Sau Antena-pc. O reprimire a liberalilor inseamna o redistribuire masiva a posturilor din administratie ce cu greu au putut fi impartite astfel incat sa-i satisfaca pe toti.In concluzie vor fi refuzati politicos, li se vor adresa multumiri pentru sprijin dar atat.Acest fapt ii va determina pe tradusii in dragoste liberali sa se alature unei coalitii ce va cuprinde PMP si PDL si asta il va pune intr-o situatie de rahat pe Taricel care lanseaza non stop cantece de sirena inspre liberali insemnand in acelasi timp decredibilizarea lui si aruncarea pe centura politicii sau in bratele viitoarei doamne Tariceanu-VI. Practic, aceasta alaturare o sa fie unica sansa a Baselului de a reveni in viata politica la nivel inalt.Si nu va precupeti nimic pentru asta. Sper ca nu l-ati crezut atunci cand a spus ca nu va utiliza informatiile pe care SRI-ul i le-a servit la greu timp de 10 ani.Basca ultimele zvacniri ale putzinilor procurori din DNA care, le place sau nu dar n-au incotro din varii motive, vor baga la parnaie tot ce se va putea din randul pesedistiilor. Iar oastea credincioasa de stransura UNPR, la ordin, va intoarce armele.Nemaivorbind de UDMR care , la o ridicare de spranceana a prietenului Orban, va face acelasi lucru. Deci motiune si pa guvernul infantil. Iar baseaua se va intromisiona in fruntea guvernului spre satisfactia celor 7,4 milioane de fraieri .
Inchei prin a remarca extraordinara realizare de presa a televiziunii careia cu mult respect ii spun CACAT TV. Nu le-a tacut guritza toata ziua in a ne arata cum liderul PNL s-a operat in maxim secret .Nu oriunde ci la cot. Chiar au adus in studio un specimen feminin ce ne explica ofuscata ca a efectuat operatia dupa ce nu a mai fost presedinte al senatului pentru a evita darea in fapt a taraseniei because protocolu’ il obliga sa se opereze la Spitalul Militar. Bai tampitzilor, protocolu’ nu-l obliga , asa cum nu l-a obligat nici pe basel atunci cand si-a rupt salele din motive ce au facut o tara intreaga sa rada, sa se opereze acolo. Deci Antonescu a intreprins ceva subversiv, un adevarat atentat la statul de drept. Replica lui cum ca nimeni n-o sa mai poata spune ca incepand de acum il mai doare-n cot i-a adancit si mai tare in cacat. Dar bag de seama ca le place.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: