Tara piere si infantilu’ o arde cu sportu’.

9 Apr

Dupa o atenta autopsihanaliza am ajuns la o concluzie ingrijoratoare: am facut o fixatie vis-a-vis de Victoras Viorel Ponta. Omul ma obsedeaza. Fiind zgariat pe retina de niste imagini ce-l prezentau la un eveniment sportiv nu am rezistat tentatiei si am intrat(pentru prima data ) pe contul sau de feisbuc, bineinteles administrat de “echipa tehnica”. Acest vajnic luptator cu sistemul basist, acest Rambo cu ochelari si fatza de Micky Mouse (tare poza-comparatie)  , in timp ce baronetzii sai sunt luati unul cate unul de acest DNA care n-are targeturi politice ci numa’ scadentze “cand le vine randu'” , in timp ce Mazare astepta in arest sa-i vina randul la dreapta judecata a plutonului de executie de serviciu, o ardea la:

“Evenimentul “Miscarea inseamna viata” – Scoala Altfel – 09.04.14″(preluare de pe feisbucul impricinatului, ala manarit de “echipa tehnica”)

Continui:”
“O sprijin in totalitate pe ministrul Gabi Szabo, cu spiritul ei curajos de a se bate cu birocratia si cu lucrurile care nu se pot schimba usor in #Romania, sa convinga cat mai multi copii si tineri sa faca sport si sa fie sanatosi”, a declarat premierul Victor #Ponta cu ocazia participarii la evenimentul “Miscarea inseamna viata!”.

Superb!! In timp ce unul dintre cei mai buni aducatori de voturi la referendum se intreba daca-si va petrece Pastele dupa gratii in loc de Republica Malgasa infantilu’ se tine de tampenii. Imi permit un apel catre o parte dintre pesedisti: Bai tampitzilor, aveti grija pe cine vreti sa tineti in fruntea guvernului sau sa-l puneti in fruntea tarii!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: