Despre comunicatori si garantii.

13 Apr

Orice se poate spune despre Basel mai putin faptul ca nu este un bun comunicator. Urmarindu-l in aceasta seara la Rares Bogdan, altfel foarte galant si ridicandu-i cu gratzie nenumarate mingii la fileu, reiterez ceea ce am sustinut si cu alte ocazii si anume ca in acest moment exista doar doi comunicatori buni pe scena politica: Antonescu si Basescu. Am urmarit mai devreme si emisiunea lui Radu Tudor in care salariatul guvernamental care are tupeul sa sustina ca este sociolog si sondor pe deasupra prezenta diferite variante ale plasarii partidelor si personalitatilor politice in blocstarturi inainte de alegerile din acest an. Oricum o dadea si o sucea, oricat ii dadea pe liberali sub 20 %, ne-a aratat ca pmp+ pdl aveau aproape 25%. Ori acesti oameni se vor uita intotdeauna in gura lui Traian Basescu. Nimeni nu neaga faptul ca mai exista inca o parte a electoratului romanesc care este nostalgic dupa “Sa traiti bineeee!!!!” In aceste conditii , ne place sau nu , va aveau un rol foarte important in campania pentru prezidentiale. Nu numai indirect prin lansarea unor dosare si informatii pe piata ci in mod direct prin propria-i gura. Timp are destul pentru a-si rebredui imaginea supersifonata profitand de gafele pe care cel ce este dat de sondajele masluite drept castigator de necontestat le va face la foc automat in perioada urmatoare iar DNA-ul nu va dormi nici dansul.Este drept ca mesajul sau a fost mult mai coerent in prima parte a emisiunii si mult mai dezlanat si confuz in partea in care a incercat sa faca lobby propriului partid si iubitei sale Nutzi-Cur de Fier. De remarcat ca, intrebat fiind pe cine prefera intre Ponta si Antonescu la Cotroceni, s-a referit la infantil ca fiind corupt iar la Crin doar ca participant la lovitura de stat din 2012. Ori cei 7,4 milioane nu prea sunt de acord cu aceasta caracterizare.
Dar altceva m-a pus pe ganduri dupa acest interviu tinand cont atat de atitudinea lui relaxata precum si de recenta premiere a Lulutzei de catre marele licurici cu un premiu intitulat ridicol ” pentru cea mai curajoasa femeie” .Anume ca si el a primit garantii recente ca nu i se va intampla nimic rau dupa ce va iesi pe poarta Cotrocenilor in decembrie si, mai mult ca sigur, ca i s-a gasit deja o sinecura , alta decat comisar european sau secretar general NATO deja adjudecata , chestie pe care am  comentat-o mai demult dar care nu mai parea chiar atat de sigura.In schimb, in lumina ultimelor evenimente(premierea Lulutzei, zicerile Victoritzei despres coruptie , moguli si presa si asaltul DNA) am aproape certitudinea ca viitorul sau este securizat.Recent am scris ca este vizat sa intre la bulau si Sebastian Ghita.Iacata ca baselu’  l-a pomenit deschis ca fiind un mogul de alta factura, mult mai rau decat varanul.Deci ne putem astepta oricand ca acesta sa fie saltat intr-un oarecare dosar iar minunata lui televiziune sa dea un breaking news pe problema. 
Ca sa inchei revin la teoria mea ca baseaua este perfect constient ca iubita Nutzi nu are nici o sansa sa-si aseze curul ei apetisant pe jiltzul de la Cotroceni.Cum nici MRU sau oricare altcineva provenit din zona camarilei sale. Si atunci, cu inima grea si ficatul imbibat de matrafox, a ajuns la concluzia ca dintre doua rele n-ai de ales si te indrepti spre cel mai mic.Acela este Antonescu.Ori in conditiile in care nici macar sondorul Mirel nu a mai avut tupeul sa-l mai plaseze pe Antonescu pe locul trei concluzia se degaja de la sine.Deci dosare, arestari, strangerea funiei in jurul parului pentru infantil precum si executarea de manopere care sa duca la rascularea baronilor impotriva aceluiasi infantil.Nu e mare lucru, doar sa-i mai salte  pe Oprisan si Nichita iar insurectia e gata.

7 Responses to “Despre comunicatori si garantii.”

  1. alice April 14, 2014 at 10:09 pm #

    Razvan,
    Cred ca ne batem in mod inutil capul incercand sa intelegem miscarile adunaturii de golani care ne conduc. Pe noi si lumea intreaga. Totul e o lupta teribila pentru putere. Suprapusa dramatic peste epuizarea resurselor, deci peste lupta pentru resurse. In tot razboiul asta, beligerantele nu mai sunt de mult timp statele, sunt doar niste gasti combatante, cu interese punctuale…Ai nostri sunt doar niste mici idioti care vor si ei de-o ciorba, toti o apa si-un pamant (iarta-ma ca insist: si varu’Antonescu!)
    In alta ordine de idei, excelent si inspirat Emigrantul pe blogul Contelui! Recunosc ca rad cu lacrimi la fiecare postare! Tipul e un geniu stilistic, mi-ar placea sa adune cap la cap toate postarile si sa le publice!
    Acum ma gandesc ca fac degeaba pe mironosita, chiar si stilul lui frust imi place, fara asta n-ar avea savoare…

    • razvancoltea April 14, 2014 at 10:35 pm #

      Da, imi place si mie stilul lui.M-a facut curios si am intrat pe blogul niku elektriku si am ras cu pofta. Am si postat ceva, e inca in moderare, si probabil ca n-o sa fie pe placul multora de pe blogul Contelui. Dar asta e! Oricum ,omu’ le zice bine.
      Am ajuns si eu la concluzia ca omenirea e condusa de niste gasti combatante, transpartinice, ca tot e un termen la moda. Ca dovada jocul de calcaie facut de Germania si de yesmanii ei din UE fata de sanctiunile ce se vor impuse Rusiei.Pana la urma doar banul e cel ce conteaza si dicteaza pe palneta unde unii se imbuiba iar altii mor de foame . Antonescu nu e de capul lui( dovada ca face tatonari pentru afilierea la PPE) , face parte si el din acest angrenaj.Altfel nici nu se poate.Cine a incercat sa iasa din sistem , sa se opuna lui sau sa-l fenteze a sfarsit prost.Exemplu Ceausescu.Sau, mai nou, toata gasca de lideri arabi care le-au tinut spatele americanilor sau i-au finantat campania electorala cocoselului Sarkotzy.

      • razvancoltea April 15, 2014 at 12:09 am #

        PS. Ai zis-o foarte bine pe blogul contelui.Nu te laud acolo ca ne sar postacii-n cap.

      • alice April 15, 2014 at 12:27 pm #

        merci
        Remarci ca majoritatea postarilor sunt inregimentate, nu?
        Ma felicit ca ma simt libera, ca-mi pot permite sa vad toti actorii si sa privesc cu detasare piesa. E adevarat, uneori ma enervez, cand ma simt figurant si nu doar spectator, dar imi trece repede, gandind ca toti suntem parte din piesa asta…

  2. razvancoltea April 15, 2014 at 2:12 pm #

    Era de asteptat ca ultimele noastre comentarii, ale tale foarte bune, or sa adune o gramada de dislike-uri. Eu nu le numesc inregimentate ci talibanizate. Personal refuz sa ma incadrez in aceasta categorie, sa-mi bag capul intre urechi si sa refuz orice contra-argument. In fond , nimeni nu este detinatorul adevarului absolut si cu totii suntem supusi greselii.In momentul in care accepti ca ai gresit, ca evaluarea ta nu este corecta nu vad de ce ti-ar fi rusine sa recunosti. Eu am o gramada de incertitudini si foarte putine certitudini.De aceea consider ca o dezbatere cu argumente si contra argumente este binevenita.In nici un caz sa o ti langa . Blogul contelui are un public antibasist in mod indubitabil.Fractura a intervenit in momentul ruperii USL si este mai mult decat evidenta mai ales ca predomina cei liberali sau proliberali. Noi avem avantajul ca ne situam deasupra partidelor si putem fi mult mai lucizi. Eu, cel putin, n-o sa scriu numai pentru a le face unora sau altora placere si a colectiona un numar impresionant de like-uri.

    • alice April 15, 2014 at 2:51 pm #

      Like-uri?
      Ce sa fac cu ele? Unde sa le pun?…
      Dovada ca Emigrantul nu vorbeste degeaba o avem chiar acum, cu o noua postare a Contelui. Aparent, superargumentata.
      Sa curga sange, dara, din calimari! (scuza-mi licenta)

      • razvancoltea April 15, 2014 at 3:39 pm #

        Pe undeva pacat.Putea sa iasa o dezbatere minunata.Dar sa mai asteptam un pic.Ma indoiesc ca Emigrantu’ se va da batut , cu una cu doua. Intr-adevar, ca pamfletar e tare.Si nici nu poti sa spui ca nu-i cum zice el pentru ca evidenta ne-ar contrazice imediat. Ma rog, cu unele nuante.

Leave a comment