Ba p-a ma-tii!!

15 Apr

Asistam , unii dintre noi cu multa placere si satisfactie, la spectacolul savuros al “aruncarii cu cacat” asa cum il caracteriza  CTP-ul ceva mai devreme.Al aruncarii  intre cei  mai importanti oameni in stat. Dupa episodul cu amenintarea blondei Firea in direct si la ora de varf a urmat anuntarea pe un ton  grav de catre infantil a depunerii unei plangeri penale impotriva mitocanului concomitent cu mutarea biroului la Ministerul Apararii pe motiv de timpan.Baseaua n-a ramas dator si a facut-o pe madam Firea santajista.Cam pe sistemul in care Ceausescu, la celebrul proces, s-a transformat din acuzat in acuzator. O imagine superba a societatii romanesti in anul de gratzie 2014, cam la aproape 25 de ani de la deranjul din decembrie. Dumnezeule, chiar au trecut atatia ani?! Nu-mi vine sa cred. Asa tare-n gura cum e el , asa bun comunicator cum il caracterizam cu doua zile in urma, a comis o mare tampenie care s-ar putea sa-l coste libertatea nu peste mult timp. Pentru ca , nu-i asa, gura bate curu’ si buturuga mica rastoarna caru’ mare. Toate aceste afirmatii pe care le face cu o sublima inconstienta bazandu-se probabil pe o iluzorie si efemera sustinere a “marelui licurici” si in speranta natanga a cresterii popularitatii partiduletzului sau de rahat s-ar putea sa-l duca exact acolo unde  se fezandeaza Bombonel care , dealtfel, i-a si adresat o invitatie in acest sens.
Mai interesante dar mai ales importante vor fi conseciintele acestei batai cu cacat in contextul in care alegerile europarlamentare bat la usa.Baseaua , care a afirmat deja ca exista documente care-l incrimineaza pe Pandele, nu mai poate sa dea inapoi dupa tampenia comisa.Nu are alta alternativa decat iesirea la bataie deci intrevad ca , peste cateva zile, dragul sau DNA  condus de Lulutza care, nota bene, a si sesizat Inspectia Judiciara a CSM pe motiv de trambitza lu’ Mazare, o sa execute o noua sarja impotriva baronimii pesediste.Nu m-ar mira prea tare ca insusi musiu Pandele sa fie saltat.Pentru ca ce valoare mai au amenintarile daca nu le pui in practica?

Advertisements

2 Responses to “Ba p-a ma-tii!!”

  1. alice April 16, 2014 at 3:39 pm #

    Multumesc, Razvan, pentru interventia pe blogul Contelui. Nu are rost, omul s-a prezentat in toata anvergura..

  2. razvancoltea April 16, 2014 at 6:13 pm #

    Cu placere dar nu trebuie sa-mi multumesti.Am fost educat in spiritul respectului fata de doamne. Comparativ cu altii, de mine s-a prins. Nu vreau sa intru in prea multe detalii pentru ca s-ar putea(daca-mi citeste clona) sa interpreteze eronat anumite chestiuni la acest moment si inca nu doresc sa am o pozitie foarte transanta fata de el. Cu ceva timp in urma alt postac de pe blogul contelui, nu mai retin exact cine dar tot unul categorisit drept basist, se minuna de cat de multe like-uri primeste . Aceiasi mirare, chiar perplexitate, o am si eu. Ai vazut bloggroll-ul meu de pe Opinii. Este o lista foarte scurta, as putea spune exclusivista.Mai sunt si alte bloguri, putine de altfel, pe care le urmaresc. Dar nu ma bag in seama datorita calitatii (asta-i un termen foarte elegant)foarte slabe a postacilor.Continui sa comentez acolo pentru calitatea articolelor autorului precum si pentru ca, printre altii, sunt comentatori precum esti tu sau Intrigat. O sa admir intotdeauna o opinie care este oarecum impotriva curentului mai ales daca este suficient de bine argumentata. Niciodata nu o sa ma aliniez corului de adulatori ai liberalilor sau ai lui Antonescu doar pentru ca exista. Acest partid este ca oricare altul si cu nimic mai presus. Din intamplare, un personaj precum Crin, nu fara de pacat si in nici un caz perfect, a reusit sa ajunga in fruntea sa si sa iasa in evidenta prin altceva decat discursuri plicticoase precum Nea Nelu sau Bombonel(trebuie sa recunosti si tu chestiunea asta).Dar, lasand la o parte inconvenientele inerente unei iesiri intr-un spatiu public, imi face placere atat sa urmaresc aceste bloguri cat sa ma si incontrez cu unii dintre postaci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: