Despre colonialism.Episodul urmator.

16 Apr

Puterea coloniala are grija de teritoriul colonizat.Dansa nu a colonizat teritoriul respectiv de draga lelii ci pentru a lua carne, lapte oua, miere. Atunci cand sefii unor organizatii tribale se incaiera circuitul acestor materii prime sau ale intereselor sale se pot scurtcircuita. De aceea puterea coloniala SUA l-a trimis pe comis-voiajorul arondat zonei, recte Duane,  sa faca o vizita la sediul guvernului, cladire din care seful gruparii tribale pontiste , adica infantilu’ glumetz caricatura tocsou-ist tocmai s-a refugiat pe motiv de “ochiu’ si timpanu'”. In acest rastimp , celelalt sef de trib, chelios, zganghiu , matrafoxat , tocmai a intrat in crize acute. Ele pot fi puse atat pe seama varstei stiut fiind faptul ca barbatii intra si ei intr-un fel de menopauza numita andropauza  cat si pe seama faptului ca magariile comise pentru comasarea unui teren in zona Nana au inceput sa iasa la iveala precum puroiul dintr-o rana infectata.Cum cei doi sefi de trib au inceput sa se bata cu cacat(Chelu’ CTP dixit) madam Nudelman(exact, asa-i ca v-ati amintit, acea cucoana care a executat un turneu est european in proximitatea declansarii  splendidului, democraticului fenomen al Maidanului care a dat foc la propriu acestei parti a Europei permitandu-i lui Putin sa refaca Imperiul Sovietic) i-a transmis aceluiasi Duane sa se duca la guvern si sa-i baga mintile-n cap sefului de trib infantil , ochelarist, fan Che Guevara. Dar cu blandetze pentru ca respectivul sef de trib si-a mutat biroul la MaPN unde, cica, baietzii celuilalt n-au cum sa puna microfoane si camere video( urmeaza un hahait basist, dracu’ stie cine l-a tras) si toata Europa se caca  pe dansa de ras.In mod cert urmeaza o vizita protocolara si la celalalt palat unde, chiar daca n-o sa fie primit oficial de guvernatorul-ambasador, tot o sa se bage-n seama cu niste frecangii gen Fota sau barbosul ingenuu Oprea care nici lui n-o sa-i vina sa creada cand va fi luat de procuratura dupa 21 decembrie pe motiv de complicitate la santaj sau tainuire. Iar noi, colonizatii, ne uitam care prostiti, care incitati la violentza, care razand in hohote, la circul national facut de aceste doua hahalere si ne intrabam de ca pizda ma-sii merge atat de prost aceasta tara.D-aia!!

Advertisements

3 Responses to “Despre colonialism.Episodul urmator.”

 1. razvancoltea April 18, 2014 at 12:08 am #

  Alice,
  Chiar daca tu ai rezerve fata de febletzea mea Antonescu pot sa-ti spun ca ,dupa ce l-am urmarit (partial) in emisiunea lui Rares Bogdan, mai al dracu’ ma face sa-l sustin.Pur si simplu ma regasesc , ca atitudine, in acest om.Si eu, ca si el, sunt coleric, impulsiv , oarecum tare-n text, etc.Indiferent de cat de gol de continut poate sa para, pierderea alegerilor de catre el in favoarea unui imbecil precum infantilu’ copilot de F 16(urmeaza placerea mea, un “laudatio” in acest sens, probabil maine) tot sustin ca el este cea mai buna optiune ca presedinte. Compara-l cu favoritul sondajelor- ginerele lu’ tata socru.

  • alice April 18, 2014 at 11:58 am #

   http://www.cotidianul.ro/coruptie-la-varf-in-ue-cazul-martin-schulz-236158/

   Razvan, chiar poti sa crezi ca sunt mari diferentele intre barbatii astia de stat degeaba? Am convingerea ca e doar o problema de nuanta…nimic mai mult.
   Nu pare gol de continut. Este. Ca si adversarii lui politici.
   Si mai cred ceva: cred ca e un tip amortit de autosuficienta. Aceeasi autosuficienta care l-a impiedicat pe vremuri sa duca o constructie la bun sfarsit dintr-un foc(facultatea), care l-a impiedicat apoi sa evolueze altfel decat ca un dascal de provincie, care nu-l lasa sa incropesca doua vorbe in alta limba, care nu il lasa sa vada ce lacune are. Omul se crede, printre ei, un intelectual. Modelul pe care l-a afisat la alegerile din 2009 este unul gresit. Si doar ura tuturor fata de Basescu i-a ridicat mingea la fileu, in confruntarea directa.
   Mie sincer nu mi-a placut atitudinea lui de tzatza cu privire la femeile de la Cotroceni, nu mi-a placut superficialitatea afinitatilor ‘telectuale beletristice (Parfum de femeie), intr-un cuvant e un causeur si nimic mai mult. Poti sa stai cu el la o cafea, la un vin bun seara, dar asta DUPA ce ti-ai facut treaba.
   Nu il compar cu ceilalti nocivi. Nu. Doar ca nu-mi place. Si mi-e frica de scaparile lui. Pentru ca mai are un mare defect: nu suporta sfatul nimanui. La rigoare, il prefer de mii de ori pe Ludovic Orban, dar omul e tinut in umbra. Sefu’ i-a promovat pe lingaii zilei: Voicu, Pocora, Silaghi, etc. Ce spui de cooptarea lui Gigi Becali? Tehnic corect, dar atunci sa nu ne impaunam ca noi nu suntem ca ceilalti…Suntem, inca mai imprevizibili.

   • razvancoltea April 18, 2014 at 1:21 pm #

    Nu spun ca n-ai dreptate. Dar trebuie sa ne raportam la ce avem. Intr-adevar, cineva afirma mai demult ca este inconjurat de “curteni”. Cazul Gigi Becali l-am mai discutat. Pe fond a fost o mare eroare.Pe termen scurt l-a anihilat pe celalalt circar national, DDD.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: