Ridicolul ridicat la rang de politica de stat.

23 Apr

Motto:“Tu ce faci fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”

Ponta și Dragnea s-au plimbat cu barca pe ulițele statului chiar și prin apa care nu avea decât câțiva centimetri, împinși de salvatori și înconjurați de ziariști.”(Cotidianul).

Poza publicata de Cotidianul  poate fi considerata cea mai emblematica imagine a guvernarii Ponta de la inceputul acestui an, poate chiar din 01.05.2012 , atunci cand am fost binecuvantati de soarta si imbecilitatea Baselului cu aceasta premier.  Probabil ramas cu frumoasele impresii ale plimbatului cu barca prin Delta Dunarii, acolo unde s-a dus sa se simta bine de Pasti pana cand inundatiile din Teleorman i-au schimbat ordinea de zi, al nostru infantil a reusit performanta de a fi cu  mult mai penibil decat in ipostazele de copilot de F 16. Mai mult , l-a tarat dupa el si pe Dragnea si s-a intalnit(se pare ca a fost o surpriza dupa cum reiese din motto) cu o doamna ministru pe care o cheama Doina.Macar Baseaua era barbat atunci cand se ducea la Maracineni: se incaltza cu cizme muncitoresti de cauciuc si-si punea fesul Paul & Shark .Ca s-a dus sa-i vada pe amaratzii inundati mai treaca-mearga.Tot o actiune tampita de PR cu care ne-a obisnuit deja de atata timp. Dar putea macar sa se informeze ca apa nu mai ajunge pana la gat. Se pare ca nici macar pana la nivelul curului sau  mare. In loc sa se urce intr-o masina de-a armatei sau ISU  ori macar sa-si puna niste cizme pescaresti, mult mai indicate la asa nivel al apei, a preferat sa se urce intr-o barca cu tot alaiul dupa dansul si sa ne ofere niste momente hilare de-a dreptul incantatoare.  Negarea in preambulul sedintei de guvern a evidentei apelarii dnei.ministru cu gingasha expresie ” fa” da dreptate, din pacate, reintromisionatului care nu de mult afirma ca “minte cum respira”.Apropierea campaniei electorale, de fapt a datei alegerilor , o sa genereze o avalansa de-a dreptul paroxistica a acestui tip de manifestari care, dac-ar fi sugerate de Bogdan Teodorescu, nu mi-ar pare rau.

 

PS. In aceasta seara Gadea a reusit sa transforme ridicolul in grotesc aplicand principiul “pixelului albastru” in cazul filmarii in care infantilu’ foloseste expresia “fa”.In acest scop a fost convocata, pe post de maimutza, si impricinata doamna Doina care a trebuit sa astepte peste o ora pana sa-i vina randul ca sa disculpe  caricatura ce-si spune prim ministru. In opinia mea gafa facuta de infantil nu este atat de grava avand in vedere ca multi dintre votantii pesede se adreseaza multora dintre votantele pesede cu apelativul “fa”. Adevarata problema este mobilizarea generala, prin ordin de zi pe unitate, a principalei goarne pontiste pentru “reperarea” prostiei comise de plimbaretzu’ cu barcutza.Ca de obicei, Ciuvica a fost apoteotic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: