Escaladarea tampeniei.

4 May
“Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că situația din Ucraina escaladează treptat și reprezintă pentru România cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani.
Premierul Victor Ponta a făcut aceste declaraţii sâmbătă după-amiază, la Fabrica de Avioane din Craiova, unde le-a spus reprezentanţilor uzinei că, “deşi ne paşte un război”, vestea bună pentru ei este că vor avea comenzi, potrivit Mediafax.”

– See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ponta-ne-pa-te-un-razboi_442580.html#sthash.xpINSqnc.dpuf

E drept ca in decursul timpului l-am botezat in diferite feluri pe acest  indragostit de publicitate si tocsouri. Dar ce a spus la Craiova il situeaza in randul celor ce compun categoria “Gaga”. Las la o parte afirmatia totalmente iresponsabila cu pasterea unui razboi pe care as fi inteles daca-o spunea vreun imbecil de politician de doi bani care s-ar fi bagat in seama pe la cine stie ce emisiune moderata de o cititoare de promter.Dar nu poti sa faci asemenea afirmatii de la inaltimea functiei pe care , din nefericire, o ocupa. Acest personaj se pare ca este nelimitat in a ne oferi zi de zi tot soiul de imbecilitati.Cum ma indoiesc ca are o imaginatie chiar asa de bogata felicit si “echipa tehnica” ce imi intareste convingerea ca este o adunatura de tampitzi  platiti inclusiv din banii mei. Poate sunt nerealist dar refuz sa accept ca un asemenea ipochimen ar putea ajunge presedinte si asta nu pentru ca as avea fixul cu Antonescu. Pur si simplu, dupa un deceniu cu un scelerat in fruntea tarii, asezarea infantilului pe jiltzul din varful dealului ar fi o prea mare pedeapsa pentru poporul asta amarat.

P.S.Ca de obicei, dupa ce comite o imbecilitate, “echipa tehnica” isi sparge creierii ca sa dreaga busuiocul.Chiar in acest moment infantilu’ munceste in acest sens dupa ce Baseaua l-a facut iarasi de cacat in conferinta de la ora 15:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: