Depasirea stadiului tampeniei.Intrarea in cel al iresponsabilitatii.

13 May

Cele doua personaje care duc o lupta golaneasca pentru suprematie in campania electorala au depasit orice nivel acceptabil al acestei confruntari.Unul , zganghiu si chelios, distruge tot in jurul sau pentru draga de Nutzi Cur de Fier.Celalalt, narcisist, iubitor de tocsouri si cat mai multe declaratii publice, ca sa nu mai vorbesc de avioane, masinutze si barcutze, a reusit sa depasasca faza unei tampenii normale pentru un personaj ca el si sa intre in faza iresponsabilitatii maxime.Daca declaratia de la Craiova mai putea fi considerata produsul unei mintzi glumetze, plecarea intempestiva la Copenhaga unde a asistat in mod direct la punerea noastra unde ne e locul din punctul de vedere al aliantelor geo-politico-muzicale, practic o umilire ,dar mai ales afirmatia cu ridicarea avioanelor de vanatoare care” vor lua o decizie”(citat aproximativ) ne releva in toata splendoarea iresponsabilitatii sale  aceasta creatura care se viseaza presedinte al Romaniei. Sa le luam pe rand: la atacul lui Nutzi Cur de Fier cum ca a fost in deplasare la Eurovision pe bani publici s-a aparat spunand ca a calatorit la bordul unui avion privat inchiriat de PSD de la o firma de-a lui Tiriac in baza unui “contract-cadru”.In traducere libera o sponsorizare mascata .Pentru ca pretul acelui contract ori n-o sa fie platit niciodata de PSD si, probabil , va urma o parodie de proces ca sa-si acopere spatele Tiriac sau, mai rau, o sa fie platit din cotizatiile tuturor membrilor de partid pesedisti, aia care casca gura si le curg balele atunci cand infantilu’ le vorbeste de pensii, locuri de munca, etc.Plus ca deplasarea s-a facut exact intr-un moment de maxima criza data fiind fortarea frontierelor noastre aeriene. In ce priveste ridicatul avioanelor de vanatoare acest imbecil sinistru a carui gura vorbeste fara el nu realizeaza cat de mult rau poate face Romaniei. In primul rand ca nu pilotii de vanatoare adopta decizii in asemenea imprejurari.Nu este la latitudinea lor daca dau drumul la racheta.Decizie , de o gravitate extraordinara (aduceti-va aminte de cazul avionului sud-corean doborat de rusi in anii ’80) este luata la cel mai inalt nivel. Probabil ca infantilu’, exact ca si in cazul CFR Marfa, ar fi foarte incantat ca o asemenea decizie s-o ia altcineva in locul lui.
Ieri seara grasutzul Chireac era de-a dreptul siderat de ispravile comise intr-un timp atat de scurt de cel care printr-un accident al istoriei ocupa(inca) functia de prim ministru. Iar azi, dupa conferinta de presa a reintromisionatului, mi se pare din ce in ce mai plauzibila ipoteza lansata in media cum ca Romania, condusa de doi iresponsabili , este folosita pe post de pion agresiv de SUA in disputa lor cu Rusia.
In tot acest haos creat atat de rusnaci, de cretinii de la Kiev si de tampitzii noastrii remarc vizita lui Antonescu la Washington.Discreta , aparent ca nuca-n perete in plina campanie electorala. Nu vreau sa speculez prea mult pe seama ei. Dar la Departamentul de Stat nu te autoinviti. Esti invitatat. Bineinteles, se vor gasi destui care sa spuna ca a fost primit de adjunctul adjunctei.Dar sa nu uitam ca Antonescu nu s-a dus in calitate de presedinte al Senatului ci in calitate de presedinte al unui partid din opozitie. Nici macar de candidat la prezidentiale pentru ca pana atunci mai e cale lunga. Devi candidat abia dupa ce aduni un numar de semnaturi si te inregistrezi la Biroul Electoral Central.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: