Ghita- prim ministru??

16 May

Cred in teoria conspiratiei si nu cred in coincidente. Faptul ca o mandra ce ocupa pozitia a sasea pe lista PMP a depus un denunt penal pe numele lui Ghita nu ma mira prea tare. In fond este o subordonata a cuplului de comici vestiti Base-Nutzi Cur de Fier si este foarte posibil ca impricinatul , crezandu-se rupt din coapsa lui Jupiter, chiar sa fi comis faptele. Mult mai ciudata este plangerea depusa de Negoita ca a picat precum un traznet in plina campanie electorala. Iar Negoita , desi personal nu dau  doua parale pe persoana lui, nu este un oarecare in PSD. Mai mult, este foarte greu de crezut ca a avut o asemenea initiativa de capul lui, fara a avea sprijinul unor persoane importante, atat din cadrul partidului cat si din afara lui.Cu ceva timp in urma scriam ca exista o factiune nu prea vizibila in cadrul PSD care nu este deloc incantata de ascensiunea caricaturii de infantil. Imbecilul arde cu o viteza ametitoare etapa dupa etapa a ceea ce eu numesc cretinisme in politica noastra interna si externa. Dar avalansa de denunturi penale impotriva celui care a uitat de unde a plecat si se bazeaza prea mult pe sprijinul copilotului cred ca se datoreaza faptului ca, in grandomania lui, omul a emis pretentia de a face tandem cu Ponta si, in ipoteza in care acesta ajunge presedinte( foarte credibila din punctul lor de vedere avand in vedere mijloacele de tot felul mobilizate: televiziuni si case de “sondare” care-l dau pe infantil mai ceva ca Fat-Frumos din poveste) dansul sa ajunga prim ministru astfel incat toata tara si nu numai o televiziune si cateva firme care se adapa cu bani publici si ,se pare,  cu bani europeni accesti ilegal, sa devina feuda lui. Este foarte probabil ca infantilu’ sa fi pus botu’ incantat de cat de multe tocsouri or sa-l aiba invitat dupa ce va deveni presedinte.Ca sa nu mai vorbim la cat de multe susanele cu femei cu barba  va participa dar pe banii statului pentru ca, nu-i asa, doar o sa fie ditamai presedintele.
Aceasta perspectiva nu i-a incantat deloc pe cei interesati. Nici factiunea tacuta(care inclin sa cred ca e condusa de Hrebenciuc) si nici zona basista. Poate chiar tata-socru sa fie si el implicat vazand  cat de multa influenta are Ghita asupra idiotului  de gineri-su.Cert este ca de acum incolo Ghita nu va mai dormi linistit si probabil nici infantilu’.
Odata cu fluturarea mainii de la perdelutza si crearea PMP-ului foarte multi dintre pupincuristii basisti sunt extrem de derutati fapt care m-a facut sa le acord ceva mai multa atentie. Am inceput sa-i citesc pe Cristoiu, Tapalaga sau Sabina Fati. Azi Cristoiu a publicat un articol in EVZ in finalul caruia se intreaba:

“Văzînd în ce hazna a intrat cu megalomania sa, Victor Ponta a apelat la Traian Băsescu.
Și Traian Băsescu l-a salvat acceptînd comedia consultărilor care n-au fost consultări.
E a nu știu cîta oară cînd Traian Băsescu îl salvează in extremis pe Victor Ponta.
Chiar atît de bine sunt înțeleși?!”
Buna intrebare. Oare chiar atat de bine sunt intelesi?
Advertisements

2 Responses to “Ghita- prim ministru??”

 1. alonso May 19, 2014 at 10:44 am #

  solutia e aici (Victor Ponta, lovit in plex de „Octombrie Negru”! )
  http://www.enational.ro/dezvaluiri/victor-ponta-lovit-in-plex-de-%E2%80%9Eoctombrie-negru%E2%80%9D-401035.html/

  parca il vad pe ponta in octombrie , in vizita pe undeva. acolo descinde o duba din care ies mascati. “domnu’ premier, mainile la spate” si ii pun catusele si il baga in duba. chiar daca fiind parlamentar are o potentiala imunitate. si gata cu plagiatorul. cred ca asta e de fapt planul B (sau C, sau chiar D) al celor care nu vor ca ponta sa fie presedinte.

 2. razvancoltea May 19, 2014 at 9:28 pm #

  Am citit articolul.Cateva observatii:
  -nu stim cat de credibil este acest site si cat de veridice sunt informatiile.
  -nu stim cat de mult isi doreste Baseaua sa-l infunde pentru ca, asa cum bine stim, nimic nu misca in domeniul administrat de DNA fara binecuvantarea lui. Daca se vor confirma opiniile celor care cred ca cei doi sunt pe mana s-ar putea sa nu se intample nimic.
  -daca lovitura pe care autorul articolului presupune ca-i va fi administrata caricaturii si camarilei lui nu izbuteste din varii motive atunci o sa-l victimizeze iar simpatia pulimii votante o sa-l imbranceasca spre tronul de la Cotroceni.
  Una peste alta, nimic nu este exclus in acest an electoral a carui miza se pare ca este enorma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: