Mircea Diaconu.

26 May
Este rasfatatul televiziunilor pontiste si privit cu respect de televiziunile basiste. A umilit groaznic partidul fatat din ambatzul unui presedinte expirat, turbat, penibil.Fatat pentru a-si asigura un viitor politic in prim planul vietii politice romanesti alaturi de progenitura sa si de favorita oficiala(ca sa nu-i spun altfel, asa cum o numesc arabii sau chinezii). Este stindardul pe care-l flutura infantilu’ in lupta sa pentru detronarea lui Crin. Apropo, daca acesta din urma se pregateste sa ajunga pe centura politicii , de ce atata incrancenare? De ce oare?!
Dar hai sa imaginam un scenariu:Mircea Diaconu ajunge in parlamentul european si are doua-trei interventii de foarte mult bun simt, patriotice, pentru ca o sa aiba posibilitatea sa dea replica la o gramada de imbecili care nu ne iubesc si si-au facut campanie si  castigat demonizand poporul roman si o data la doua saptamani este invitat cu surle si trambitze la Gadea sau la vreo flasneta de-a lu’ Ghitza si felatzionat la greu. Iar cu doua luni inainte de intrarea in campania pentru prezidentiale , surpriza-surpriza, isi anunta candidatura in conditiile in care Antonescu n-o s-o faca iar ceilalti , “de dreapta” or s-o faca degeaba. Abia astept ca un asemenea scenariu sa se realizeze si sa vedem cum , dintr-o data, Gadea , Ciuvica , Radu Tudor, isterica de la ora 19 sau orice alt “jurnalist” de la Rahat TV  o sa inceapa sa urle ca din gura de sarpe ca-i tradare, ca-i un sarpe pe care Ponta l-a incalzit la san , ca intineaza nobilele idelaluri ale varanismului. O sa fie facut albie de porci din sculare in culcare si , dintr-o data , vom descoperi ce gunoi este, cum a comis de fapt toate manoperele de care a fost acuzat de ANI si ce justitie corupta avem pentru ca nu l-a scos cu suturi in cur de pe listele pentru europarlamentare, etc., etc.
Partea cu adevarat interesanta este ca , in opinia mea, acest scenariu, data fiind popularitatea de care se bucura acum Diaconu, are mari sanse de realizare. Este independent, simpatic, vorbeste frumos si cu mult bun simt. Are toate calitatile ca pe fondul scarbirii electoratului de oamenii polititi tipici sa ajunga un presedinte atipic. Iar infantilu’ sa ajunga cu adevarat pe centura politicii. Sau copilot de masinutze.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: