O necesara aducere aminte.

28 May

Mai public odata(cred ca am mai facut-o cu ceva timp in urma dar numai partial) un articol din 03.12.2012.Cred ca e de actualitate.


 “A fost cel mai mare golan al politicii romanesti.O spun de data asta fara conotatie peiorativa.Dar nici cu admiratie.A pus pancarde cu”aici sunt banii dumneavoastra”, ne-a fixat crunt cu degetul anuntandu-ne”vin la primarie”, a plans de a induiosat o tara-ntreaga de creduli cu”draga stolo” si a intampinat ziaristii “rapiti” in Iraq.Dar inainte de asta a intors o majoritate parlamentara formata cu semnaturi si juraminte pe baza de amenintari cu intoarcerea la popor.De restul nu mai vorbesc deoarece ar trebui sa fie destul de proaspete in memoria celor ce i-au acordat o incredere de invidiat pentru un lider politic.Una peste alta a jucat cum a vrut el intreaga clasa politica a tarii  aproape opt ani uzand de tot ce a putut”biletele, dosare,stenograme, etc.Dar orice nas isi are nasul chiar daca acesta din urma nu a intentionat sa fie asa ceva.Intrarea cu bocancii in emisiunea in care era invitat Arafat a reprezentat inceputul apusului liderului”maximo”.L-a sacrificat pe boc si a facut o numire shoc, supersurpriza.Caderea unguentului pe baza de motiune a produs o perplexitate de neimaginat atat lui cat si proaspat debarcatului.Pentru a-si reveni s-a dus la Neptun sa se recreeze si, coincidenta, se pare ca si lobbyistul ambasadorre a fost   prezent.Apoi, asa cum bine se stie, l-a desemnat pe Ponta si a dat unda verde la “operatiunea plagiatul”.

Acum abia vine surpriza, adevaratul shoc.Toti urlau ca din gura de sarpe ca infantilul sa-si dea demisia.Presa occidentala se sufoca de indignare.Pauza. Infantilul isi vedea de drum fara sa rosasca.Cum de si-a permis sa mearga la spital la Nastase?! Simplu a raspuns micul copilot, m-am dus in calitate de om ,nu de prim ministru.Si a plecat netulburat. Urmeaza suspendarea cu zbieretele despre lovitura de stat.Infantilul e chemat la “brusel” si , din pacate, defecteaza.
In sfarsit, dupa cateva luni se apropie campania.Si aici ma raliez parerii unora dintre analisti care sustin ca micul infantil i-a intins o capcana.A tinut mortis sa mearga el la” brusel”.Sunt absolut convins ca la Cotroceni micul ponta era lapte si miere, asa cum indignat sustinea guvernatorul iar dupa ce se ducea la microfoane isi batea joc de el.Iesirile din ultimele doua saptamani ale baselului pline de furie  au primit raspunsuri zeflemitoare din partea zambaretului Ponta. Crin e predictibil in incrancenarea lui antibasista dar micul titulescu ba zice in interviuri ca vrea sa coabiteze ba revine la Gadea si zice ca nici vorba.
Cred ca baselului nu-i vine sa creada ca a aparut un golan mai mare ca el.Sunt dispus sa cred ca, din punctul lui de vedere, Ponta minte cum respira.Dar il scoate din minti.Foarte multi pe la “tocsouri” se tot intreaba ce va face baselul dupa 9 decembrie. Poate ar trebui sa se intrebe ce surpriza ne rezerva Ponta.”
PS. Articolul se intituleaza “Un golan mai mare”.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: