La Ordinea Isterica a Zilei.”Bomba spagii de la Cluj, detonata la Bucuresti”.

3 Jun

Turbarea ce a cuprins Antena Varana dupa anuntarea retragerii antonesciene se pare ca nu mai are limite.E nelimitata, cum s-ar spune.Dupa ce ne-au explicat in detaliu cum Uioreanu isi tinea evidenta spagilor atat informatizat cat si ciobaneste, pe un carnetzel.”Din agendă, autorităţile au aflat cât cheltuia domnul Uioreanu din şpăgile primite pentru coaforul nevestei, cabana de vacanţă şi altele. “(sursa, de cacat, http://www.antena3.ro). acelasi site de stiri continua:”Mai grav e însă ceea ce scrie Gazeta de Cluj, că o parte din şpagă mergea la conducerea PNL de la Bucureşti, aşa cum s-ar pregăti să declare consilierul lui Uioreanu. Asta înseamnă că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a avut cel puţin un motiv foarte serios să se retragă”.

Aceasta informatie este fabuloasa, apoteotica.In viziunea acestei televiziuni, recte a site-ului mai sus amintit , formidabila Gazeta de Cluj stie ce s-ar pregati Uioreanu sa declare in arest. Si baietzii nu se lasa , perseverand in imbecilitate:”Uioreanu însuşi a afirmat în faţa instanţei că toate şpăgile primite erau în scopuri electorale. “
Pai bai tampitzilor, bai imbecililor, bai mancatorilor de cacat!! Pai ori lua din spagi pentru coaforul muierii(impropriu numit nevasta pentru ca se pare ca e divortzat), pentru cabana de vacantza, etc. ori erau in scopuri electorale si , pe cale de insinuare, ajungeau in buzunarul hulpav al antonescului? Se pare ca Radu Tudor , deloc tampit chiar daca jigodie mercenara asemeni colegilor lui, a sesizat ridicolul in care poate sa alunece intreg demersul Antenei prin afirmatii de genul acesta. Neasteptat din punctul meu de vedere a sustinut cu tarie ca nu se pune problema ca Antonescu sa fie implicat in asa ceva tinand cont ca toate varfurile peneliste au fost interceptate la greu in scandalul ASF ori daca s-ar fi pretat la asa ceva era de mult pus pe butuci.
Ma intreb cand o sa inceteze procesul de demonizare a lui Antonescu.Oare daca de maine isi da demisia din PNL si din parlament si devine un simplu pieton , asa cum ii ura Dragnea-sponsor de pitzipoanca, tot asa vor continua?
In rest, nu exclud ca miscarile lui Antonescu din ultima saptamana, mai ales trecerea la PPE, sa fie ca rezultat al ambitiei muierii de a ajunge vicepresedinte PE. Daca e asa , il plang. Dar sa nu ne grabim cu concluziile, sa mai asteptam un pic.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: