Arma mortala.

5 Jun

Cu cateva zile in urma am postat un comentariu pe blogul”Contele de Saint Germain” din care reproduc partial:
“.Mi-a luat ceva timp ca sa realizez ca, cel putin in ultima jumatate de an, aceste institutii n-au mai functionat la comanda basista ci la comanda americanilor. Daca semnalele date de Duane pareau mai mult de complezenta, vizita Victoritzei care a inceput cu o halta la DNA precum si vizita cu mesaj direct anti oligarhi a lui Biden , mi-au confirmat aproape in totalitate aceasta teorie. In momentul de fata DNA se afla sub inalta si augusta lor protectie si actioneaza ca atare. Deschiderea cu brutalitate a unor dosare ce vizeaza personaje care pana mai ieri pareau de neatins:Pinalti, Popescu de la Dambovita, Adamescu,Blejnar(in stransa legatura cu expulzarea sotilor Cosma), etc. , imi demonstreaza acest fapt. Am convingerea ca in proxima perioada se va dezlantui un adevarat macel ce o sa faca harcea-parcea clasa politica la varf, indiferent de apartenenta la o camarila sau alta. Daca aceste organe mai aveau o cat de mica retinere fata de zona basista aceasta a fost spulberata de scorul-bataie de joc al noului partid prezidential.”

Sa explic: odata cu venirea la putere a tandemului Base Voda – Morticia Macovei si cu resetarea totala a tuturor “organelor” s-a reusit transformarea DNA si a anexelor sale (SRI, STS, ICCJ,etc)intr-o arma redutabila, mortala contra dusmanilor politici ai “presidentte”-ului. Am pus ICCJ la capitolul anexe pentru ca incercarea de afirmare a independentei inamovibililor a fost inabusita in fasa de DNA prin lansarea valului de arestari si condamnari din randul judecatorilor. Si chiar daca acestia ar fi rezistat eroic pe baricade rezultatul ar fi fost oricum inutil pentru ca plutoanele de executie comandate de Livia Stanciu asteptau la cotitura.
Aceasta arma mortala nu putea ramane neobservata de jandarmul planetar. Pentru ca oamenii politici importanti, cu functii de decizie din tzarisoara sunt, in cvasitotalitatea lor, coruptibili.Si intotdeauna se vor gasi “oameni de afaceri” care vor vreo halca din bugetul tarii. Cei care nu se aliniau acestei tendinte erau rapid inlaturati de sistem. Deci in 90-95% din cazuri DNA impreuna cu cooperativa “ochiu’ si timpanu'” n-aveau decat sa dea drumul la banda si sa astepte. Daca toate aceste demersuri ar fi vizat combaterea coruptiei pe toate planurile n-ar fi fost rau.Dar coruptia a fost combatuta selectiv , doar acolo unde mitocanul national a avut dansul interes. Restul de probe au fost dosite si puse la pastrare pentru cand s-or schimba vremurile.
Iacata ca vremurile s-au schimbat.Nu de ieri ci din 2012 cand stapanii nostrii occidentali au avut imensa surpriza, rau de tot neplacuta , ca un fel de revolta populara cu sustinere parlamentara era cat p-aici sa-i traga un sut in cur hahalerei si sa faca praf paienjenisul de interese pe care-l construisera la noi. Desi s-a zbatut cat a putut el de mult Baseaua n-a mai reusit sa-si refaca puterea pe care a exercitat-o discretionar.A luato-n cur la alegerile parlamentare din 2012, a fost nevoit sa-l numeasca pe infantil, inca o data , prim ministru si, umilinta finala, scorul PMP din 25 mai. Intuind aceasta evolutie a starii de fapt din Romania “aliatii” nostrii americani au preluat din mers arma mortala. Au preluat-o si i-au asigurat imunitate totala. Nu e zi lasata de la bunul Dumnezeu sa nu asistam la arestari , judecari si condamnari la parnaie pornite pe filiera DNA. Ori in campania electorala care deja se desfasoara aceasta institutie va avea un rol-cheie.
Problema este ca o buna parte din potentatii zilei, si ma refer cu predilectie la baronii pesedisti, nu vor astepta ca mieii la taiere.Probabil vor incerca si dansii masuri de retorsiune.Pentru ca degeaba face infantilu’ declaratii de iubire americanilor, degeaba se da-n F 16 si aloca banii de la buget pentru cumpararea avioanelor third hand daca dansii isi vor petrece ani buni la parnaie fara a se putea bucura de fructele manoperelor. Ma indoiesc ca se vor da batuti cu una cu doua si-l vor strange de coitze pe glumetz. Iar daca acesta n-o sa inteleaga mesajul s-ar putea sa aiba o mare surpriza.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: