Marea brambureala.

12 Jun
Alegerile europarlamentare au dus la un adevarat haos politic. Decizia radicala a lui Antonescu de a trece in barca PPE concomitent cu fuziunea cu PDL este, in opinia mea, insuficient elucidata.Este posibil sa fi fost o reactie la tradarea generalizata care a avut loc pe flancul celor care , contrar instinctelor lor hamesite, au fost scosi de la ciolan. Un ciolan care devenea pe zi ce trece mai umilitor in fata tavalugului PSD care acapara toate posturile importante de decizie in partea de administratie si ii diminua accelerat sansele lui Antonescu de a accede la Cotroceni.Dar, repet, probabil dedesubturile sunt mai profunde.Si ma indoiesc sincer ca a avut vreun blat cu reintromisionatu’ si gasca lui de lichele.Dar aceasta miscare a lui, tradarea sasului si a jigodiilor liberale in frunte cu sotzul fostei domnisoare Bijboaca(va mai aduceti aminte, amanta facuta consilier al ministrului apararii nationale, ulterior devenita sotie) a provocat o bulversare totala a scenei politice: unde se parea ca unificarea penelisto-pedelista se va desfasura en fanfare iata ca unele varfuri liberale nu prea pun botu’ la asa ceva.Ultima care a intrat in acest cor este Norica. Pe partea cealalta  slugoiul Taricelu’ , sub presiunea noilor sai stapani pesedisti, s-a facut luntre si punte pentru a atrage cativa ciolanari intr-o asa-numita platforma.Ii regasim pe toti neica-nimeni , care fara Antonescu n-ar fi fost nimic si care au pierdut cascavalul odata cu iesirea de la guvernare, ca dintr-o data nu vor sa-si piarda “identitatea liberala”.Niste gunoaie.
Pe partea cealalta a drumului caricatura infantila este tot mai tare impinsa in corzi.Atat de camarila lui care-l vor pe post de stapan al inelelor cat si de propriile decizii(in masura in care este capabil sa le ia singur), in special tentativa de cooptare in guvern a partidului bufonului.Este atacat la baioneta de Prostanac care, in lumina ultimelor afirmatii infantile, nu mai are ce pierde. O mare problema a glumetzului si nu numai a lui ci a intreg PSD-ului s-ar putea sa fie declansarea atacului impotriva sasului.Daca acesta din urma a fost ales de populari sa fie urmatorul presedinte s-ar putea sa asistam la o miscare de stanga-nprejur a UNPR , doctori docenti in astfel de chestiuni, precum si a UDMR iar , in urma unei motiuni de cenzura bine plasata la vinclu, sa avem alt guvern inaintea alegerilor.Si cu sondaje mai putin triumfaliste.
Concluzie este ca se joaca si inca tare.Disperarea ce imi pare  cuprinzand tabara infantila a fost pusa cel mai bine in relief de emisiunea moderata de Radu Tudor de ieri in care zbiera cum asa o constructie minunata cum a fost USL a fost dinamitata din interior de Antonescu.Nici un cuvintzel despre toate porcariile comise de PSD .
Un ultim cuvant despre Partidul Partzul Popularo-Basist: orice speranta de prostire a prostilor, mai ales a celor ce se pretind intelectuali de elita,s-a spulberat odata cu alegerea Nutzicai Cur de Fier ca prezidenta. Cu asta Baseaua si-a luat adio de la visul de mai impartzi dreptatea dupa 2 decembrie.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: